Wpis z mikrobloga

A więc muszę ci powiedzieć, że trafiłeś idealnie, bo akurat 3 dni temu rozwaliłem ten telefon ;D

Oczywiście nie celowo. Był kupiony do używania podczas pracy, głównie fizycznej i w trakcie jej używania zdążyło się, że uderzyłem dość mocno ciałem w metalowe rusztowanie mając go w kieszeni i oczywiście wyświetlacz i dotyk przeszły do historii ;)

Jego największą wadą jest to, że wymiana tych część jest mało opłacalna. Zestaw wyświetlacza i dotyku
  • Odpowiedz
@gobi12: Dalej wadą jest też to, że jest dość delikatnie wykonane, jest bardzo lekki, praktycznie to chyba nie miałem jeszcze w ręku tak lekkiego 5 calowca. Dla mnie był zbyt lekki, nie czułem go dobrze w ręku. A tak to ma same zalety, bardzo ładne kolory na ekranie. Płynnie wszytko działa, nie przycina się. Aparat jest tak jak pisałem dość słaby, ale są w necie przykładowe zdjęcia, więc to raczej
  • Odpowiedz
@aroaro1993: A i jeszcze warto wspomnieć o baterii. Przy aktywnym używaniu, zdarzało się, że przy wyjęciu z ładowarki o 6 rano około 19 już świeciła pustakami. Teraz wziąłbym coś cięższego, z metalową obudową i większą baterią. A tak to bardzo zgrabny i tani telefon.
  • Odpowiedz