Wpis z mikrobloga

Jakaś nowa moda czy co?

1. Gramy, ja masterem. Szło nieźle, kerowałem grę, chociaż mastera się dopiero uczę i często mam nim gorsze gry. W przeciwnej drużynie Rammus co chwilę mnie hejtuje, że gra masterem jest łatwa itp. Ja mu na to "so play master, what's stopping you" i nie reaguję na zaczepki.

Później on chce mnie dodać do znajomych. Pyta czemu nie akceptuję. Mówię mu, bo jesteś chamem.

Od tamtej pory on codziennie mnie dodaje.

2. Następna gra. Tym razem keruję Akali, ale taki słaby team mamy, że przegrywamy. Rengar ma 1/8. Chce mnie dodać do znajomych.

Od tamtej pory codziennie mnie dodaje.

Jak się loguję to zawsze mam 2 zaproszenia.

WTF.

Wiem, że mogę zignorować, ale ciekawi mnie jak są wytrwali ;)

#leagueoflegends
  • 6
@Mordeusz: AP yi był najłatwiejszą postacią w grze. Żeby źle nim zagrać to trzeba było się postarać. AD też jest jedną z łatwiejszych postaci ale taki rammus nie powinien marudzić - w końcu to najlepsza kontra na mastera :P

To nie jest nowa moda. Po prostu wakacje już się zaczęły więc przygotuj się na zmasowany atak dzieci neo nowej generacji ;)
keruję

przegrywamy

@Mordeusz: Hehe.

master to postac dla umyslowo wolniejszych ludzi.

Wiem, że mogę zignorować, ale ciekawi mnie jak są wytrwali ;)

To nie oni Cie dodaja. Jak nie odrzucisz zaproszenia to bedzie przy kazdym logowaniu wyskakiwac.
@saginata: Okay, kerowałem grę przez jakiś czas.

master to postac dla umyslowo wolniejszych ludzi.

Obejrzyj filmik powyżej. Tak mówią ci, którzy nie potrafią nim grać. Nie jest to postać OP aktualnie, obejrzyj statystyki.

Jak nie odrzucisz zaproszenia to bedzie przy kazdym logowaniu wyskakiwac.

Odrzucam. Właśnie się zalogowałem - dziś jedno zaproszenie tylko.