Aktywne Wpisy
olito +37
Kurła, myślałem, że to jakiś chiński SUV a to Rolls Royce za 3 bańki. Koleś se kupił hot doga z czoskowym sosem i sobie je w środku w aucie. Tak trzeba żyć. #motoryzacja #samochody #luksus #bogactwo #rollsroyce
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Najbardziej znany z serii "Zagrajmy w crapa", ale nie te jego filmy chcę polecić.
Dzisiaj udało mu się osiągnąć 30k subów i bardzo ubolewam, że ma ich tak mało. Wg mnie jest to aktualnie najlepszy Youtuber w Polsce. Opowiada przede wszystkim o #gry, ale ma też serię o #komiks i #ksiazki .
Większość jego filmów trwa około pół godziny i jest w formie vloga. Najczęściej są to słuchowiska - najlepiej filmik zminimalizować i z przyjemnością słuchać. Zero gówna jeśli chodzi o darmene letspleye i inne raki typu minecraft. Recenzje dość obiektywne, stawiam je na poziome arhn.eu.
Do tego wisienka na torcie - moja ulubiona, ambitna seria "Odchamiamy się", gdzie można dowiedzieć się co nieco o kulturze - polecam najbardziej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ta seria jest gówniana, sztuczna, nieśmieszna i po prostu nie pasuje do jego kanału. Nie rozumiem, po co on to ciągnie. NRGeek ma ogólnie dobre materiały, dopóki nie bierze się za gry.
Komentarz usunięty przez moderatora