@KolacjaZeSniadaniem: kiedys potrzebowalem jakies grafiki/stocka/clipartu piesci i wpisalem fist, a potem fist.pl (czy jakos tak) od tej pory mam opor przed zgadywaniem adresow internetowych
@KolacjaZeSniadaniem: ale to jest nieoficjalny termin medyczny oznaczajacy strach przed dziurkowanymi powierzchniami (plaster miodu, gąbka) i te zdjecie to wizualuzacja tego zaburzenia, a nie prawdziwe zmiany na ciele...
@KolacjaZeSniadaniem: Zanim się dowiedziałam jak to sie nazywa, to nie miala pojecia, ze mam jakas fobie. Taka matutka ale mam. Straszne sa takie sruktury brrrr
@endostyl: plaster miodu w swojej pierwotnej formie wygląda całkiem normlanie, ale już nałożenie takiego czegoś na skórę czy jakąś część ciała przeraża :D
@KolacjaZeSniadaniem: Ty, ale ten pierwszy to taki oczywisty jest. Tzn taki mało zakamuflowany. Komuś taką bombę podłożyć to ktoś będzie wiedział czego się spodziewać :D
@Pro100wryj: no właśnie mam śmieszka na skype który mi co rusz podsyła linki skrócone których wolałbym nie widzieć i chce mu zrobić kilka niespodzianek wkrótce. Stąd zapytałem, czego lepiej nie wpisywać w google :)
#pytanie #internety #nocnazmiana
trypophobia
Zrobiłem