@OperatorPralki: Polski polak z polski. Jak kazdy z was towarzywsze, a potem taki sam obrazek wstawiacie kilka razy dziennie bo to normalne przecież zachowanie.
@OperatorPralki: Nie koniecznie. Mozesz byc jeszcze Konfedoruskiem albo Brauniarzem. To nawet gorsze bo to bycie antypolakiem i ruskim popychadełkiem. : *
@OttoSzimek: Nie jestem ani jednym ani drugim ale w twojej ograniczonej głowie (o ile mogą użyć takiego określenia w odniesieniu do tego co masz w górnej części ciala, bo raczej glowa to niestntylko jakas narośl) każdy kto się z tobą nie zgadza jest antypolakiem, ruskiem [wstaw dowolna obelgę]. Napewno daleko zajedziesz w życiu z takim podejściem.
@OperatorPralki: Widze co publikujesz i to wystarczy zeby wyrobic sobie opinie. Jestes dla mnie anonimowym typem z internetu i bardziej niz twoje literki, twoje czyny pozwalaja mi Ciebie jakoś skatalogować. Wstaw ten obrazek dzisiaj jeszcze kilka razy to bedziesz jeszcze bardziej wiarygodny towarzyszu.
@OttoSzimek: Widzę że poświęciłeś swój cenny czas na przeszukanie co publikuje taki, jak ty to określasz "antypolak" jak ja, który śmie mieć inne spojrzenie na świat. Fajne hobby masz, katalogowanie antypolakow pod względem wiarygodności. Oczywiscie miano antypolaka nadajesz wedlug wlasnych - blizej nieokreslonych kategorii. Wyobrażałeś sobie to jako dziecko, że tym będziesz się zajmował jak dorośniesz?
@OperatorPralki: To kwestia klikniecia w twoj profil i scrolowania przez mniej niz minutke. Nie jest to moim hobby kolego ale kiedy z kims piszę daje mi chociaż lekki obraz kim ta osoba może być na wykopie. Jesteś dla mnie tak samo wiarygodny jak obietnice polityka, jesli ktokolwiek kto uznaje ze ten obrazek jest taki zabwny, kontrowersyjny i trafny żeby publikować go dzis kilka razy jest dla mnie tym co pisałem
@OttoSzimek: Czyli mniej niż minuta - tyle czasu ci wystarczy aby "skategoryzować" człowieka i nadać mu miano antypolaka i może do tego wroga ludzkości, bo czemu nie? Godna podziwu prędkość w kategoryzowaniu ludzi, ciekawe jak wygląda twoje życie poza wykopem. Nie muszę sobie wyobrażać tego co robisz, sam mi to piszesz :)
@OperatorPralki: Jak podchodzi do mnie pijany żul na ulicy to raczej bedzie chcial odemnie dwa zlote na p--o a nie wreczy mi ulotki prawda? Nie znam typa, a mimo to po tym że był brudny i pijany to ośmieliłem się go szufladkować i stworzyć sobie jego obraz. Łapiesz analogie czy wyjaśnić dokładniej?
źródło: 1000002599
Pobierzźródło: comment_1659446289RQUxEOtQtmMsWSgJAh8qBt
Pobierz