Wpis z mikrobloga

Jak to jest że czuje się jakąś więź z człowiekiem z którym się tylko pisze,nigdy się go nie widziało,czeka się z niecierpliwością na rozmowę z nim,a ze swoim niebieskim paskiem nie ma się takiej relacji jak powinno...jak żyć ?

#przemyslenia #oswiadczenie
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CrystalMaiden28: jeśli Cię wymiana pw z mikrobami jara bardziej niż kontakt z swoim chłopakiem, ja na Twoim miejscu bym powiedział temu niebieskiemu, że coś się chyba j---e i trzeba pogadać i coś zmienić zanim się z----e w ogóle :P
  • Odpowiedz
@CrystalMaiden28: może być tak, że robisz sobie wizję idealnego człowieka, ale tak naprawdę wielbisz tylko wyobrażenie o tej osobie, nie tą osobę, bo przecież w sumie go nie znasz. A potem spotykasz tego kogoś...i d--a. Inaczej się zachowuje, ma inny głos, niż sobie wyobrażałaś...
  • Odpowiedz
@CrystalMaiden28: czujesz zrozumienie ponieważ stoi on w kontraście do nierozumiejącego twoich problemów chłopaka. Jeżeli zakończysz związek będziesz funkcjonować w emocjach jakie wzbudził w tobie ten gość z czatu natomiast przy próbie nawiązania bliższej relacji może okazać się, że wcale tak dobrze cię nie rozumie. Przyjaciel z czatu nie jest częścią twoich problemów a daję ci zainteresowanie i uwagę której ci brakuje. Moim zdaniem powinnaś porozmawiać ze swoim chłopakiem na temat
  • Odpowiedz
@rainkiller: Nawet nie wierz z jaką chęcią porozmawiałabym z moim chłopakiem na temat tego co czuję,co mnie boli itd,gdyby tylko to stanowiło dla niego coś ważnego. U niego (w tej kolejności) Na 1 miejscu jest-motocykl ,na 2-gitara,na 3 xbox, na 4-wrzucanie selfie na facebooka i gdzies tam (o ile znajduję się w tej chierarchii ) ja.
  • Odpowiedz
@CrystalMaiden28: no to albo zacznie z tobą rozmawiać, albo powiedz mu, że kończysz relacje. Mimo, że wiem, iż to jest trudne to dla swojego dobra powinnaś tak zrobić, a nie wylewać żale do jakiegoś internetowego amanta, który w pewnym sensie odnosi korzyść psychiczną z twojego cierpienia. Oczywiście może to być przyzwoity gość niemniej jednak trochę to tak wygląda. Nie możesz się zamęczać, a związki mają człowiekowi coś dawać, a nie
  • Odpowiedz
@jakubste: Po 20. Mnie też interesuje konsola,bo lubię grać,ale gdybym miała wybierać między nim a xboxem to nie ma wgl czegoś takiego jak wybieranie, jego stawiam przed wszystkim. On uważa że to nie jest ważne, zawsze zsówa rozmowę na drugi plan a później mnie ignoruje bo ja w końcu ''narzekam''-jak On to nazywa. Nie wiem czego oczekuję bo nie skrywam wszystkiego w sobie,niestety...albo stety, emocje górują i mówię to co
  • Odpowiedz
@jakubste: No ale ja jestem fanką Tomb Raideraa że wychodzą ciągle nowe,za niedługo będzie kolejny więc wiesz, no gram sobie :3. I dzięki za uwagę. Lepiej poprawić kogoś w pisowni niż hejtować. Już nie wiem co mam robić,może On nie jeszcze nie dorósł,nie wiem.
  • Odpowiedz