Aktywne Wpisy
Zarzutkkake +4
Kurkurka +7
Chyba jestem trochę za ostra w stosunku do męża, sama już nie wiem...
Niedawno stracił pracę, od tamtej pory praktycznie nic nie robi, gra w gry, posprząta raz na tydzień lub rzadziej. Ostatnio ciągle mu to wypominam bo strasznie mnie to denerwuje i potrzebuję wsparcia. Idąc za głosami mirków pomyślałam że może ma depresję i no cóż faktycznie wydaje się przygnębiony. A może po prostu za mocno go biję ostatnio
#zwiazki #
Niedawno stracił pracę, od tamtej pory praktycznie nic nie robi, gra w gry, posprząta raz na tydzień lub rzadziej. Ostatnio ciągle mu to wypominam bo strasznie mnie to denerwuje i potrzebuję wsparcia. Idąc za głosami mirków pomyślałam że może ma depresję i no cóż faktycznie wydaje się przygnębiony. A może po prostu za mocno go biję ostatnio
#zwiazki #
Spodnie robią się luźne, pierścionki zsuwają się z palców :) o jeżu jakie to cudowne :D
Zjedzone:
*dwie kanapki + pomidor (dawno nie jadłam pieczywa, omnomnomnom)
*banan
*starta marchewka z jabłkiem
*mieszanka warzyw + kotlet mielony
*nektarynka
*kotleciki kalafiorowe
Dzisiaj oszczędzałam nogę, więc mimo ładnej pogody nie poszłam biegać. W domu było 30 km na rowerku stacjonarnym i 20 min obijania mord w The Fight na PS3 ᕦ(òóˇ)ᕤ
Zważę się jutro, dzisiaj ledwo się powstrzymałam, ale nie weszłam na wagę :D
#dieta #odchudzanie
@papadacze: no dokładnie tak napisałam
@PatatajvonSkowyrny: pewnie sporo, ale nic nie poradzę, że więcej w siebie nie mieszczę
@papadacze: może i lepiej, ale kalorie muszę też czymś uzupełniać, no i uwielbiam mielone, a pierś z kurczaka już dużo mniej :D
Komentarz usunięty przez autora