Aktywne Wpisy

diarrhoea +204
No i dokładnie tak się wpada w długi dzięki piramidzie.
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
Dziewczyna zostawia etat, bo brak wyników zrzuca nie na to, że jest to oszustwo, tylko na toksyczną atmosferę w jej pracy.
Za oszczędności pojechała robić konent na wakacjach w turcji, nawet wypowiedzenie zabrała ze sobą, żeby walną to foto.
Oszczędności skończą się szybciej, niż myśli, bo poza kosztami życia dochodzą koszty tkwienia w piramidzie + wyjazdy po kosztach (jak to w GC) byle ponagrywać najwięcej rolek jak to tylko możliwe. Sekta będzia przekonywać ją, że musi bardziej cisnąć, (wiadomo, siła, ogień ogień) i takie osoby prędzej wezmą kolejną chwilówkę, niż rzucą to w #!$%@? i pójdą do pracy.
Trochę
źródło: Screenshot at Aug 08 09-18-24
Pobierz
ashwaganda +170
Rzeczywiście mega upał. Nic mnie tak nie denerwuje jak te czerwono czarne mapy, które mają powodować u nas wylew, że planeta ginie #bekazlewactwa #bekaztvn #tvn #propaganda #ekologia #bekazpodludzi
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kiedy sprzedawano nas kolejny raz - milczałem. Nic to nie zmieni - zapewniał Michał.
Kiedy wyszły nagie zdjęcia Elfika - milczałem. No może chichotałem trochę. Wielka gównoburza przestraszy adminów - myślałem.
Kiedy zaczęły wyskakiwać popupy (czy jak to się zwie) nie wiedziałem. Miałem adblocka.
Jednak kiedy dzisiaj po jakiejś przerwie wszedłem na wykop, nie wiedziałem gdzie właściwie jestem, myślałem, że po pijaku dałem jakieś dodatki cuda. Otworzyłem więc "czystą" przeglądarkę i wtedy stało się.
Nie dość, że #nowywykop (jak się okazało) to zobaczyłem stronę bez adblocka i bez logowania.
To chyba ostatni moment, żeby krzyczeć. @m__b sprzedajesz to wszystko dla gimnazjum? Czy to już moment, kiedy doi się krowę na ile jeszcze można, bo zaraz pójdzie do rzeźni? @m__b jak żyć?
#oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
Widzę coraz więcej reklam, więc coraz bardziej kusi mnie użycie tego przydatnego narzędzia. Jestem sam jeden i to, że nie będę go używał nie wpłynie na decyzje administracji. Czyli tak jakby dam coś od siebie, sam stracę, ale nic nie zyskam.
Chodzi mi o to, że może jakaś odgórna inicjatywa w tej kwestii by się przydała? Może próba odchodzenia od tych agresywnych reklam, z jednoczesną informacją dla użytkownika? coś w stylu "tutaj możesz bezpiecznie poruszać się bez