Aktywne Wpisy
Idzie do was, co robicie?
#polskiedrogi
#polskiedrogi
kapitan_bomba +55
Hej hej obrońcy wolności, wczoraj uratowaliście Marciniaka, a teraz kansel kulczur ma kolejną ofiarę:
https://wykop.pl/link/7118259/adam-d-ponownie-przed-sadem-za-zniewazenie-polskiego-godla
Gdzie miliony wpisów, protesty, tweety z oburzeniem całej konfederosji? Czy jednak wolność słowa to tylko dla waszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji
https://wykop.pl/link/7118259/adam-d-ponownie-przed-sadem-za-zniewazenie-polskiego-godla
Gdzie miliony wpisów, protesty, tweety z oburzeniem całej konfederosji? Czy jednak wolność słowa to tylko dla waszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji
Mirki pomocy.
Nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na jedno ważne pytanie. Mianowicie co to jest objaw harmonijki? Pytanie z działu medycyna sądowa.
Mówią, że jak czegoś nie ma w internecie, to to nie istnieje...
Często na wykładach tak mam, że jak stwierdzam, że coś jest banalne i logiczne, to tego nie zapisuję, (a później takie właśnie kwiatki wychodzą) dlatego wydaje mi się, że to samochód zgnieciony jak harmonijka... ale, to tak trochę objaw samochodu bardziej, nie?
@costadelsol: no w sumie. od około 3-4 miesiecy chodzi jak traktor (nie, nie jeździ. chodzi) :D
Lista możliwości jest długa, od pospolitego burdelu/bałaganu, przez wirusy, po sypiące się procesy i problemy natury hardware. Musisz mnie teraz zaprosić, bo przez internet to się tak nie da naprawić ( ͡º ͜ʖ͡º) wolisz róże, czy orchidee?
dodam, że robi to coraz głośniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
spójrz na punkt 7, też piszą o "objawie harmonijkowym", z tym, że nie wyjaśniają co to jest.
a drugie łooooooooooooooooooooooooo trochę większe to faktycznie, już wiem! to znaczy, że w niektórych częściach jelita jest gaz, a w innych nie ma... chyba :D
@costadelsol: już się robi! (...ja mam otworzyć? XD)
Nie no dobra... skoro tak, to może spróbuję, bo już żyć z tym nie mogę. Dzisiaj się zapomniałam, zaczytałam się i próbowałam wyłączyć dźwięki... a później sobie uświadomiłam, że tego nie wyłączę XD
Niebieski ekran też niczego dobrego nie wróży, nie? :D
może jeszcze miesiąc wytrzyma...
PS. ODP: a Twoja siostra nie jest lekarzem? :D Nie mam pojęcia nic na ten
Nie mam pojęcia, ale zarzucę żarcik, który mi się przypomniał, a propos medycyny sądowej i harmonijki:
Jaki jest szczyt okrucieństwa?
A niebieski ekran w komputerze to niekoniecznie musi być coś złego, spójrz na to z innej strony. Masz ciężkie
@costadelsol: urologia fajniejsza niż endokrynologia :D moja siostra za to obraża się, że nie chcę poświęcić jej całego wolnego czasu a najlepiej i życia :D
- co do komputera - ma już swoje lata, nie zdziwię się, jak kiedyś go wyłączę i już nie będzie chciał się włączyć XD będę tylko płakać, że nie zdążyłam
Jutro zaliczenie, proszę trzymać kciku (albo kciuki)! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tHoePs: - szczególne podziękowania dla Ciebie, objaw się zgadzał! byłoby śmiesznie gdybym zaznaczyła odpowiedz "nie ma takiego objawu w medycynie sądowej" kto wie, może to pytanie uratowało mi tyłek!
@zawodowiec:
@costadelsol:
zdałam!! marnie, ale znalazłam się w elitarnej dziesiątce, której się udało :D dziękuję za uwagę, zamywam temat :D