Aktywne Wpisy

Sticyicky +12
#gromda kto chce ?

BrittaAndersson +324
Byłam dziś kupić kebaba. Pan Turek zapytał, z jakim mięsem, a mój mózg się zlagował. Był dostępny kurczak i baranina. Powiedziałam, że z niekurczakiem xD
I przy mnie zmienił menu na niekurczaka i kurczaka, bo mu się spodobało i złożył mi życzenia szczęśliwego życia, bo to go rozbawiło tak, że będzie się z tego cieszył przez wiele dni xDDDD
#kebab
I przy mnie zmienił menu na niekurczaka i kurczaka, bo mu się spodobało i złożył mi życzenia szczęśliwego życia, bo to go rozbawiło tak, że będzie się z tego cieszył przez wiele dni xDDDD
#kebab
https://wykop.pl/link/7118259/adam-d-ponownie-przed-sadem-za-zniewazenie-polskiego-godla
Gdzie miliony wpisów, protesty, tweety z oburzeniem całej konfederosji? Czy jednak wolność słowa to tylko dla waszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji
( ͡° ͜ʖ ͡°)
klasycznie
Natomiast w wypadku marciniaka ciężko doszukać się jakiegokolwiek paragrafu
To całkiem dwie rózne sprawy. Lewactwo jest tak durne, że nie skumało, że facet po prostu dał przemówienie nt. motywacji i sukcesu bez odwoływania się do Konfy czy Memcena.
On to potraktował jako biznesowe spotkanie i tak to było. To nie było otwarte spotkanie dla fanów Konfederacji.
Przeraza mnie proba obrony akcji osob z nigdy wiecej. Wszedzie sa idioci natomiast martwi ze tak wiele osob ich broni - osoby broniace
A obrona godła jest wam na rękę, bo czczenie pustych symboli prawica ma opanowane do perfekcji.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@SwiatWedlugAndrzeja: to jak w końcu jest, jesteście wolnościowcami czy legalistami?
@djtartini1
Znieważenie godła jest czynem zabronionym podlegającym karze, uczestnictwo w konferencji przedświciela "skrajnej prawicy" nie