Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +295
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
placebo_ +456
baza #bekazpalaczy #polska
Poza tym:
- popularne tagi wyglądają do kitu (poprzednie były czytelniejsze)
- po kiego wała tyle miejsca pod każdym wpisem? nie mam 32'' ekranu żeby mi się to wszystko zmieściło
- skoro już przy rozmiarach jesteśmy: czy te znaleziska na głównej muszą być takie wielkie?
- znowu o rozmiarach: większej czcionki nie było? ktoś nie dowidzi? polecam wizytę u okulisty zamiast rozwalać stronę tak, że już mało nie zamawiałem rzutnika
- komentarze pod znaleziskiem tak samo - KTO MI ODKUPI MYSZKĘ ZA TEN KILOMETRAŻ JAKI MUSZĘ ZROBIĆ ŻEBY PRZECZYTAĆ KOMENTARZE?!?
- gdzie jest płomyczek przy gorących?! DZIE LUPA PRZY SZUKAJCE?!!?!
- zdjęcie w tle w profilu, jprdl... bardziej się upodobnić do fejkluka nie dało?
- czemu odznaczenia nie wyglądają już jak klata radzieckiego bohatera, komu to przeszkadzało???
#oswiadczenie ## #nowywykop #nowywykopcwel #jestemoburzony
@TadeuszSynZygmunta: na starym wypoku tez mozna bylo? O.o
http://www.wykop.pl/wpis/8271116/jak-komus-przeszkadzaja-#!$%@?-wielkie-miniatur/
dwa, że mi też brakuje # [*]
Komentarz usunięty przez autora
A oto mało co nie zniszczony wpis:
@TadeuszSynZygmunta: proszę po polsku, bo nie rozumiem
@piejo89: ZNAJDŹ MI TU LINK (i bez pierdzielenia, że mogę kliknąć