@mirko_anonim: proponuje sobie jak najszybciej z kims zycie ulozyc bo ja przez przyzwyczajenie do samotnosci mam czasem trudnosci w zwiazku w ktorym jestem
Co do magicznej "terapii" - chodzę na terapię, do zaufanej osoby. Tak, terapia działa. Owa terapeutka pomogła mi niesamowicie, kiedy byłem w nastolenim wieku i zmagałem się z pewnymi problemami. Wykonałem ogrom pracy nad sobą i przyniosło to super korzyści. Ale teraz już sama trochę rozkłada ręce, bo delikatnie sugeruje mi, że nakładam na siebie ogromną presję, ciągle chcę sobie coś udowodnić, być we wszystkim najlepszy,
Nawet nie bait tylko wysryw. Z tekstu wynika że jesteś nudziarzem, sztywniakiem i napinaczem, plus na dokładkę musisz ciągle coś udowadniać sobie i otoczeniu, czyli pozer. Kobiety na twoim levelu intelektualnym to dla ciebie pustaki, chciałbyś inteligentnej co "cię zrozumie" (xd) i się tobą zaopiekuje ale jak masz srakę w głowie typu "inteligentne mają niskie libido i są atencjuszkami" no to powodzenia
Ja po rozstaniu zawsze się zmuszałam do wyjść, nawet jak mi się nie chciało po to żeby poznawać innych ludzi i nie zamykać się w skorupie. Gdzie poznajesz potencjalne dziewczyny np. te dwie który były w miarę normalne? Wiadomo, że spora część kobiet Ci się nie spodoba, możesz wtedy je traktować jako zwykle koleżanki, ale w końcu może trafisz na kogoś z kim będzie Ci się chciało iść na randkę.
Super, że jesteś świadomy, pracujesz nad sobą, wiesz jakie masz mocne a jakie słabsze strony. Z tego co piszesz, Twoje życie jest mocno zaplanowane - w tygodniu kumple, w weekend zajęcia. Od siebie wymagasz sporo, dlatego być może też chcesz, żeby twoja partnerka miała podobnie - ma być zadbana, wysportowana, powinna pracować nad sobą, powinna mieć w sobie sporo empatii, musi potrafić wspierać i słuchać, ma być inteligentna i ambitna. Tak sobie
@mirko_anonim ale cope, masz po prostu za słabe życie towarzyskie, za słaba pewność siebie albo za słaby wygląd albo brak szczęścia (pewnie wszystko razem) żeby poznać partnerkę jaką chcesz i próbujesz to sobie zrekompensować wysrywami o tym jakie kobiety są niefajne i niezadbane XD tymczasem tysiące chłopów w Polsce co nigdy nie było na terapii i nie uprawia sportu sobie dziś zaśnie w objęciach kobiet jakie ty byś chciał. Jeszcze ta
@mirko_anonim: terapia działa, tyle
Nawet nie bait tylko wysryw. Z tekstu wynika że jesteś nudziarzem, sztywniakiem i napinaczem, plus na dokładkę musisz ciągle coś udowadniać sobie i otoczeniu, czyli pozer. Kobiety na twoim levelu intelektualnym to dla ciebie pustaki, chciałbyś inteligentnej co "cię zrozumie" (xd) i się tobą zaopiekuje ale jak masz srakę w głowie typu "inteligentne mają niskie libido i są atencjuszkami" no to powodzenia