Wpis z mikrobloga

Co do magicznej "terapii" - chodzę na terapię, do zaufanej osoby. Tak, terapia działa. Owa terapeutka pomogła mi niesamowicie, kiedy byłem w nastolenim wieku i zmagałem się z pewnymi problemami. Wykonałem ogrom pracy nad sobą i przyniosło to super korzyści. Ale teraz już sama trochę rozkłada ręce, bo delikatnie sugeruje mi, że nakładam na siebie ogromną presję, ciągle chcę sobie coś udowodnić, być we wszystkim najlepszy,

@mirko_anonim: terapia działa, tyle
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:

Nawet nie bait tylko wysryw. Z tekstu wynika że jesteś nudziarzem, sztywniakiem i napinaczem, plus na dokładkę musisz ciągle coś udowadniać sobie i otoczeniu, czyli pozer. Kobiety na twoim levelu intelektualnym to dla ciebie pustaki, chciałbyś inteligentnej co "cię zrozumie" (xd) i się tobą zaopiekuje ale jak masz srakę w głowie typu "inteligentne mają niskie libido i są atencjuszkami" no to powodzenia
  • Odpowiedz
Ja po rozstaniu zawsze się zmuszałam do wyjść, nawet jak mi się nie chciało po to żeby poznawać innych ludzi i nie zamykać się w skorupie. Gdzie poznajesz potencjalne dziewczyny np. te dwie który były w miarę normalne? Wiadomo, że spora część kobiet Ci się nie spodoba, możesz wtedy je traktować jako zwykle koleżanki, ale w końcu może trafisz na kogoś z kim będzie Ci się chciało iść na randkę.
  • Odpowiedz
Super, że jesteś świadomy, pracujesz nad sobą, wiesz jakie masz mocne a jakie słabsze strony. Z tego co piszesz, Twoje życie jest mocno zaplanowane - w tygodniu kumple, w weekend zajęcia. Od siebie wymagasz sporo, dlatego być może też chcesz, żeby twoja partnerka miała podobnie - ma być zadbana, wysportowana, powinna pracować nad sobą, powinna mieć w sobie sporo empatii, musi potrafić wspierać i słuchać, ma być inteligentna i ambitna. Tak sobie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim ale cope, masz po prostu za słabe życie towarzyskie, za słaba pewność siebie albo za słaby wygląd albo brak szczęścia (pewnie wszystko razem) żeby poznać partnerkę jaką chcesz i próbujesz to sobie zrekompensować wysrywami o tym jakie kobiety są niefajne i niezadbane XD tymczasem tysiące chłopów w Polsce co nigdy nie było na terapii i nie uprawia sportu sobie dziś zaśnie w objęciach kobiet jakie ty byś chciał. Jeszcze ta
  • Odpowiedz