Aktywne Wpisy

Salido +1843
Minął 0. (z 66) dzień wakacji.
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
To już 7. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2024:
źródło: 1-452590_g
Pobierz
kopek +379
Kto pamieta ten super odtwarzacz tzw. "empetrójke" :) i pobieranie muzyki na kazoo lub eMule? Xd
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
Ja później mialem jeszcze jakąś słabą "empeczwórke " - to byl dopiero luksus xd
#gimbynieznajo #nostalgia
źródło: FB_IMG_1751014175815
Pobierz

Rewolucja zjada własne dzieci xDDD
#polityka
Nie uważasz, że może ich być więcej i należy sprawdzić jaka jest skala problemu skoro można sobie zamienić głosy kandydatów tak łatwo?
A wyszło to tylko dlatego, ze ludzie nazywani szurami przez pis mieli czelność protestować.
Trzeba wyciągnąć wnioski i zrobić coś, żeby to się więcej nie powtórzyło.
@BrightBeamBuddha: mogę sprawdzić, czy nie jesteś pedofilem? Zamontujemy kamery w twoim domu, bo przecież możesz nim być, prawda?
To co? Sprawdzamy 2023 rok? Bo może tam też były wały i to PiS powinien rządzić? A może w 1990 przekręcili Tymińskiego
Ludzie w większości maja w dupie wynik a po prostu chcą systemu gdzie ich głos ma znaczenie.
Statystyka pokazuje, że jest więcej takich komisji i nawet jak nie zmienia wyniku trzeba je zbadać.
Czy w 2023 tez bylo tyle uzasadnionych protestów? Jezeli są uzasadnione podejrzenia to trzeba sprawdzać, każdy obywatel może wnieść protest i powinnien mieć pewność, że jego głosy są liczone poprawnie
@BrightBeamBuddha: no właśnie, w tych.
W sprawdzaniu całych wyborów? W p---------u, że izba SN która ma zatwierdzić wybory jest nielegalna, ale jakoś w 2023 im to nie przeszkadzało? W p---------u, że Hołownia ma nie mianować prezydenta?
@marv0oo: Nie trzeba sprawdzać całych wyborów. Sprawdzić 10 kolejnych, jak sa wałki, to kolejne 100, 1000.
A uwazasz, że to legalna izba SN? Co mogła zrobić koalicja wtedy przyjmując ważność wyborów w 2023 roku? Odwołać SN będąc w opozycji? Oddać
@BrightBeamBuddha: uważasz w takim razie, że Tusk i Hołownia to uzurpatorzy i należy ich postawić przed trybunałem stanu?
Oczywiście, że tak. Przecież zgodnie z twoją narracją, Hołownia i Tusk to uzurpatorzy i powinni gnić w więzieniu, a Duda powinien przejąć władzę nad całym krajem.