Aktywne Wpisy

G06DbT +33
Murcki, ale akcja.
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
Jadę sobie spokojnie 40 km/h do kołchozu na rowerze, i przed przednie kółko wyskakuje mi BORSUK! Jak bym się w niego wdupił to lecę w kosmos do tego polskiego astronauty.
Minąłem jego ogon dosłownie o włos, jak bym nie zaczął hamować w momencie, jak wbiegł na jezdnie, to obaj byśmy skończyli na SORze.
BTW
źródło: 1000034996
Pobierz
Michael_Jackson_ +12
Składam dziś wypowiedzenie.
#pracbaza
#pracbaza

Taki wynik nie potwierdza trzy o fałszerstwie wyborczym, tylko jej zaprzecza.
#wybory #polska #polityka
@marcelus: w jaki sposób to wyklucza mniejsze nieprawidłowości w pozostałych komisjach których nie da się wykryć jako anomalie?
@marcelus: o takich na kilka-kilkanaście głosów
Czyli jak u złodzieja nie znajdziesz fantów to znaczy że nie jest złodziejem xD
Chyba logiczne że po nitce do kłębka, tam gdzie są nieprawidłowości należy wyciągnąć konsekwencję
@marcelus: tylko dlatego, że to bez sensu nie sprawia, że to niemożliwe
@dawid_lbn sam sobie coś powiedziałeś
Jak domniemanie niewinności, nieprawidłowość w 11 komisjach nie świadczą o tym że w 30 tysięcy też jakieś anomalie były. Po to sa inne procedury po to siedzą tam przedstawiciele innych partii. O
@Szalom: no nie wiem. A gdzie ja mówię o jakimś przepisaniu?
Wykaz ty dowód ze było ogólnokrajowe a nie odwalaj fikołka że niczego nie dowiódł.
To o czym ty w ogóle mówisz? Czym są ‚mniejsze nieprawidłowości’? Potrafisz to jakoś wyjaśnić w ogóle?