Aktywne Wpisy

picasssss1 +772
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
źródło: IMG_20240918_055917
Pobierz
enforcer +96
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Moj tablet na #android zie #cyanogenmod 9 od niedawna wariuje.
Na przyklad przegladanie wykopu jest meka, bo przy probie otwarcia znaleziska w nowej karcie (czyli dotknac i przytrzymac) ekran sie trzesie. Granie tez przestaje byc przyjemne: pukajac w lewy rog ekranu widze, ze to prawa reaguje. Jakby ten dotyk byl walniety.
I w zwiazku z tym #pytanie
Czy jak zaktualizuje #tablet o aktualne "nighty" , to sie naprawi? Jesli nie, co robic?
A sa rozne recovery? To cos zmienia? I czy moje proby moga cos porzadnie spieprzyc?
Bo ja sie nie znam. Z internetowa instrukcja sobie poradze, ale niewiele poza tym. A nie moge sobie popsuc sprzetu wlasnie teraz. Ma wytrzymac jeszcze ze 2-3 mce.
Czy moglbys podsunac mi jakies zrodlo, skad moglabym sie nauczyc?
Dzieki zielony, moglbys uczyc staruszki! :-)
format system (wiem, strasznie brzmi). Wszystko dostepne z poziomu praktycznie kazdego recovery, jednak czesc funkcji moze byc troche schowana (zakladki advanced i mount &storage ). Prosze :) Wołaj, jak coś.
Wiadomo, ze stracha mam, ze cos spieprze - nie moja domena. Ale net bedzie, do jutra jeszcze sobie doczytam. Znalazlam jakies angielskie forum dla cyanogena http://forum.cyanogenmod.com/forum/504-hp-touchpad-tenderloin/ tu wszystko znajde, nie?