@mroz3: trzeba przyznać, że wyłączanie komputera jest w win8 rozwiązane bardzo #!$%@?. Większość ludzi nie używa skrótów klawiszowych i znalezienie przycisku wyłączenia jest niesamowicie nieintuicyjne. Dobrze, że w win 8.1 to trochę ogarnęli
@mroz3: Pracowałem w help desku. Dzwoni do mnie Pani i mówi, ze jak rozmawiała przez telefon, to coś się błyskało i komputer się jej wyłączył. Nic nie działa ale dioda na stacji się świeci.
Mózg #!$%@?, ale idę sprawdzić co się dzieje. Okazało się, że w czasie gdy obierała telefon stacjonarny, uderzyła nim, zapewne przypadkowo w guzik power na monitorze, ten oczywiście zgasł ( jak by miało być inaczej), a co
2. Nikt nie umie tego zrobić (win8 bardzo)
3. Przychodzą do mnie
4. alt+f4
5. ???
6. O mroz3 dobrze, że jesteś taki dobry z komputerów
#pracbaza #januszeinformatyki
@Internet_the_explorer: sam siebie zaskakuję
@ojaadaj20: już 3 na etacie
@Estilio: wyłączanie win8 to naprawde idiotyczne rozwiązanie sam mam win8 i wkurza to strasznie
@mroz3: Start8, polecam.
@Camel665: nie w tym zakładzie :|
Sto lat temu kobietom w biurze nie włączał się komp. Bios nie ruszał, a nic nie bylo robione.
No to podchodzę, oglądam, wyciągam myszkę. Komp rusza.
Był respekt, nie powiem. #coolsotry
Komentarz usunięty przez autora
Mózg #!$%@?, ale idę sprawdzić co się dzieje. Okazało się, że w czasie gdy obierała telefon stacjonarny, uderzyła nim, zapewne przypadkowo w guzik power na monitorze, ten oczywiście zgasł ( jak by miało być inaczej), a co
Win+I
. :)
@wysuszony:
@desygnat: ludzie komputer można wyłączyć naciskając przycisk na obudowie.