Wpis z mikrobloga

Ja się poddaję. Dla mnie te konkretne wybory były wyjątkowe - i jak się okazało, ostatnie (decyzja podjęta wiele tygodni temu). Jeśli ktoś taki, zostaje prezydentem to na prawdę nie ma żadnego znaczenia poświęcanie czasu na polską politykę.
Nie, nie wyjeżdżam z kraju xd, ale po 20 latach aktywnego interesowania się polityką i brania udziału w każdych wyborach - odcinam się od tego wszystkiego (#nawykopie,x,kanałzero/inne kanały, swoja drogą PiS powinien pomnik postawić Stanowskiemu).
Nie zamierzam więcej uczestniczyć aktywnie w tym bagnie. Niestety, Polska to podręcznikowy przykład wszystkich wad, jakie niesie ze sobą demokracja - absolutnie wszystkich.
Może za 25 lat coś się zmieni, może dojrzejemy mentalnie i intelektualnie.
Na ten moment kierunek jest jasny: polskie Węgry w wydaniu PiSokofederacji z prezydentem najgorszego sortu.

Polacy w zdecydowanej większości to ludzie ograniczeni intelektualnie i światopoglądowo i niestety, ale muszę to w końcu zaakceptować. No ale grunt, że lewaków d--a boli.

#wybory
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirkax: mam dokładnie tak samo, dodatkowo Tusk powinien rozwiązać parlament i rozpisać wybory, jak ludzie chcą powrotu pisu to powinno być to jak najszybciej po co czekać.
  • Odpowiedz
@Paveleks: i tak zrobi

A potem wejdzie w koalicję z konfederacja. Wtedy dopiero wam się oczy otworzą i zobaczycie kim naprawdę jest Donald xd
  • Odpowiedz
@Paveleks: ja nie straszę Donaldem, ja po prostu uważam go za bezideowego karierowicza który jest gotów powiedzieć i zrobić wszystko byle tylko trzymać stołek

Dlatego też koalicja z konfederacja jest tylko kwestią czasu xd
  • Odpowiedz
@mirkax ta bezkrytycznosc wobec PO/KO ich wyborców i brak jakichkolwiek chęci na przełamanie zakłamanego systemu jest obrzydliwa pluje na was tak samo jak na PiSowcow
  • Odpowiedz