Kisne z tego jak ten feminista i cuckold szkodliwy dla normalnych mężczyzn nagle robi z siebie jakiegoś ku.wa chada xD Gonciarz dał się wyje.ać na wszelkie możliwe sposoby przez polki teraz nagrywa gównocontent w nadziei, że wróci do tej topki vlogerówxD
Cieszy mnie widok jak taki właśnie feminista dostał friendly fire od tych lewaczek i teraz udaje, że nigdy nie był feministą/lewakiem xD
Kibicuje mu, żeby te dzbaniary zostały zjechane równo ale Gonciarza ani troche mi nie żal. Ludzie mają krótką pamięć co do tego typa. Póki co buduje sobie fundamenty jaki to on biedny (na własne życzenie) i myśli, że coś na tym zbuduje. Niech zdycha.
@Protectorx kisne z cuckoldem, którzy nie rozumieją, że mężczyźni muszą się wspierać jak kobiety. Czyli nie liczy się czy ma rację, tylko ze jest kobietą
@JazzBlurr: nikt tego typa nie zmuszał do kontaktu z tymi dziwolągami a było wiadomo, że zostanie zrobiony w c.uja. Tacy właśnie są feminiści, że nie znają kobiet i są gotowi upodlić się w imię dostępu do c.py.
Niech się wypłacze feministom/feministkom i tej swojej grupie lewarów którymi się tak trzymał a nie wypłakuje swoje żale i tworzy z siebie jakiegoś chadaxD Taki z niego chad że dał się jakimś lewaczkom
@Protectorx: Też bardzo miło mi się robi na serduszku, gdy pomyślę, że naczelne cucki polskiego YT, czyli gonciarz i gargamel zostali scancellowani przez swoich własnych lewicowych widzów. Tak samo miło mi się robi jak przypomnę sobie tego doktorka sojaka, którego feministki podały na policję za g---t.
Cieszy mnie widok jak taki właśnie feminista dostał friendly fire od tych lewaczek i teraz udaje, że nigdy nie był feministą/lewakiem xD
Kibicuje mu, żeby te dzbaniary zostały zjechane równo ale Gonciarza ani troche mi nie żal. Ludzie mają krótką pamięć co do tego typa. Póki co buduje sobie fundamenty jaki to on biedny (na własne życzenie) i myśli, że coś na tym zbuduje. Niech zdycha.
#gonciarz
Niech się wypłacze feministom/feministkom i tej swojej grupie lewarów którymi się tak trzymał a nie wypłakuje swoje żale i tworzy z siebie jakiegoś chadaxD Taki z niego chad że dał się jakimś lewaczkom