Wpis z mikrobloga

#bekazpisu #polityka
Ja uważam że to chyba jest ewenement na skalę światową.

Budowa Centrów Integracji Cudzoziemców (CIC) została zainicjowana w ramach programu rozpoczętego za rządów Prawa i Sprawiedliwości (PiS) w 2021 roku. Projekt pilotażowy, obejmujący sześć centrów, w tym w Opolu i Wielkopolsce, został uruchomiony przez Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej, a umowy na ich realizację podpisał wiceminister Stanisław Szwed 21 października 2021 roku.

Dziś w republice opozycja strajkuje bo nie chcę tych centrów pomimo tego że sami to podpisywali w 2021 roku.

Umowy na realizację pilotażowego programu Centrów Integracji Cudzoziemców (CIC) w 2021 roku podpisywał wiceminister rodziny i polityki społecznej Stanisław Szwed z ramienia Prawa i Sprawiedliwości (PiS)
Wwolt - #bekazpisu #polityka 
Ja uważam że to chyba jest ewenement na skalę światową....

źródło: Zrzut ekranu 2025-05-31 125756

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wwolt tak swoją drogą, to te centra mają ściągać imigrantów, czy może zajmują się integracją? Bo mamy ich już setki tysięcy, co nie.
  • Odpowiedz
@Wwolt: PiS i po oboje realizują europejskie pomysły, wiec głosujmy za Grzegorzem, tylko Grzegorz gwarantuje niepodległośc Polski, takie zrzucanie winy na p---y na po to nie ma sensu bo problem jest w Eurokolchozie
  • Odpowiedz