Aktywne Wpisy

bruhmomentow +34
Sądząc po cenach nie ma sensu chodzić do tych niemieckich tuskosklepów jak lidl i kaufland, ja kupuje tylko w polskich sklepach takich jak biedronka tu mnie przynajmniej żymianie nie okradną
źródło: jestempierdolnieta
Pobierz
Rembrant +22
W zeszłym tygodniu posadzone do gruntu 5000szt Jalapeno i 2000szt innych ostrych odmian
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
Mój tag do obserwowania #jalapenofarm
(。◕‿‿◕。)
#chilihead #gotujzwykopem #chili #ostrezarcie #ogrodnictwo
źródło: temp_file2031113851680737406
Pobierz

#polityka #zandberg #razem #wybory
źródło: temp_file1355311456592866280
Pobierz@winokobietyiwykop: Śliski człowiek, który nie potrafi w otwarty, jasny sposób potępić karygodnego postępowania jednego z kandydatów wobec człowieka, który nie umiał sobie poradzić w życiu.
Jedyne na co się zdobył Zandberg, to ogólna wzmianka, że trzeba chronić starszych, niezaradnych ludzi przed tymi, którzy wyłudzają od nich mieszkania, itp.
Kto, co, kiedy? Nie no, tyle to nie.
Aluzja na miarę satyryków w
@BreathDeath: Wprost czy tak jak napisałem. Ja widziałem jego wypowiedź z jakiejś debaty, gdzie niby powiedział o wyłudzaniu mieszkań, ale nie wiadomo pod czyim adresem. Jego zwolennicy rzucili mi to jako argument w dyskusji.
Nawet jeśli w jednej debacie powiedział rzeczywiście konkretnie o tej sprawie, to jednak ciągnięty za język, nie jest w stanie tego powtórzyć.
Debat było już kilka,
źródło: obraz
Pobierz@mjjm: Co z jego "programu", który nie wejdzie w życie w najbliższym czasie, choćby skały srały, kiedy akurat teraz być może wybieramy Prezydenta, który z kolegami będzie miał swój "program", nieuwzględniający naszych potrzeb?
Lepszy wróbel w garści, niż gołąb na dachu.
@dziedzicpruski: Przecież Zandberg nie miał szans na wygranie wyborów prezydenckich. Jego start to promocja partii Razem i jej programu.
I nie wiem kogo reprezentujesz pisząc o "naszych potrzebach".
@mjjm: Mówiąc o "naszych potrzebach, reprezentuję siebie i w moim mniemaniu reprezentuję również większość ludzi. W tym tych, którzy chcą głosować na Nawrockiego. Bo o ile możemy mieć różne poglądy, itp., to potrzeby mamy w gruncie rzeczy podobne. Wymieniłem je parę minut temu w innym wpisie.
@dziedzicpruski: Z tego co widzę, to Twoje komentarze dotyczą tego, że Zandberg za mało grzał temat kawalerki, a nie jakichś potrzeb, programów, itp.
W ogóle nie liczę, że zrealizuje moje potrzeby Zandberg, który obecnie nie ma na to szans, a poza tym według mnie nie jest tym, za kogo się podaje (w sensie politycznym), a jego program to zbiór sloganów, które dobrze brzmią. (Widzisz? Interesuję się również programami). Dla mnie
@dziedzicpruski: Nie widzę, napisałeś same ogólniki i okrągłe słówka, zobacz:
Liczę, że moje potrzeby prędzej zrealizuje Nawrocki, niż kandydat PO, który uczestniczył w aferze reprywatyzacyjnej, kłamie na każdym kroku i ogólnie nie wzbudza zaufania.
W ogóle nie liczę, że zrealizuje moje potrzeby Mentzen, który obecnie nie ma na to szans, a poza tym według mnie nie jest tym, za kogo się podaje (w sensie politycznym), a jego program