Aktywne Wpisy

Wink +38
Widziałem wątek na reddicie gdzie ktoś szukał podobnych gier #expedition33 (chodziło o emocje, zwroty akcji, postacie które można polubić) i zaczęła się wyliczanka soulslike'ów i jRPGów.
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
Jakie emocje przez 20 godzina da mi Dark Soulsów? Dla nowego gracza ewentualnie w---w, że nie może ubić jakiegoś przeciwnika xD
Ale tak zacząłem się zastanawiać jaka gra tak właściwie podobne emocje wywołała we mnie, jaka gra była poruszającą, piękną i mądrą opowieścią?
Do
źródło: image
Pobierz
Logan00 +439
czerwiec 2006, zakończenie gimbazy #nostalgia
źródło: 1000008807
Pobierz

źródło: Screenshot (84)
Pobierzźródło: Screenshot (85)
Pobierz@spiewana-pilka-nozna: interesuje się życiem intymnym mężczyzn
@spiewana-pilka-nozna: tylko pisokonfiarze gadają o tyłku Trzaskowskiego - nie zastanawia cię to? Ja ani razu nie spojrzałem na jego dupę xD
No i ja jako konfiarz też nie patrzę na tyłki innych xddd no i nie łącz mnie z pisem mimo konfiarstwa, nie obrażajmy się aż tak
@spiewana-pilka-nozna: dlatego mówię pisokonfiarze - czyli ta część wyborców, która wali konia do wizji koalicji z PiSem
Ale wiem, że jest też duża część antypis
Także wiem, że Memcen nie poprze żadnego kandydata tylko powie coś w stylu " pogadalem z dwoma i sami