Jak najlepiej dojechać do miasta z lotniska? Wypożyczalnie samochodów są pozamykane po przylocie :c Ile kosztuje taxi? Łatwo tam złapać ubera/taxi właśnie? Czy PKS Szczecin podstawiany pod każdy lot czeka na pasażerów, jeśli są opóźnienia lotów? #szczecin
@factoryoffaith_ PKS albo follow me mają kursy na każdy lot, szukaj na ich stronach. Poza tym czekają, jak się lot opóźni to wszyscy pasażerowie są spóźnieni :)
@factoryoffaith_: polecam follow me, jest skorelowany z każdym lotem. A najlepiej to wsiąść w samolot i wracać skąd się przyleciało i omijać Szczecin szerokim łukiem.
@factoryoffaith_: wytrzymałem w tym mieście 15 i musiałem wiać bo tak mnie przygnębiało. Jest to w mojej ocenie najbrzydsze miasto wojewódzkie w Polsce. Wszystkie pozostałe zrobiły w ostatnim czasie ogromny postęp a Szczecin został z tyłu. W tym mieście kompletnie nic się nie dzieje - zarówno pod względem zawodowym jak i kulturalno-rozrywkowym. Jedyni ludzie, którzy potencjalnie mogą się tam dobrze czuć to emeryci pomykający z kijkami po parkach.
@tuomollo: dzięki za odpowiedź. Odwiedziliśmy z niebieskim i jakoś tak czuliśmy, że miasto jest niespójne. Czegoś mu brakowało. Do najgorszego miasta wojewódzkiego mu brakuje, ale bez szału. Ciekawe tereny zielone i przepiękne stare drzewa nawet w centrum, ale poza tym średnio to wygląda. Ma potencjał, ale ktoś musiałby się bardzo zaangażować (i dużo zainwestować) ;) Jakie miejsce wybrałeś dla siebie, jeśli można spytać, i co wpłynęło na taką decyzję?
#szczecin
@dzieju41: napisałam priv ;)
W tym mieście kompletnie nic się nie dzieje - zarówno pod względem zawodowym jak i kulturalno-rozrywkowym. Jedyni ludzie, którzy potencjalnie mogą się tam dobrze czuć to emeryci pomykający z kijkami po parkach.
Jakie miejsce wybrałeś dla siebie, jeśli można spytać, i co wpłynęło na taką decyzję?