Ja pierdzielę, ale kiedyś te ludzie byli głupie xD I nadal się zdarzają tacy wielcy kurna programiści twurcy sorftweru. Hajsu biorą kupę a rozumu to za grosz. Ktoś mi wyjaśni po jaką cholerę różne gry, starsze programy czy np. czasem w biosie umieszczają komendę "Press any key" jak tylko garstka klawiatur posiada taki przycisk? A najlepsze jest to, że wystarczy kliknąć inny przycisk, a i tak działa. Bezsensu.
@Sad_Statue: "Press any key" i tak jest lepsze od polskiego "Naciśnij dowolny przycisk" - jak wykładowca ma gorszy dzień to ci naciśnie wyłącznik na obudowie i powie, że program nie działa :/
#wypiek #wykop @bakehaus wypieku mobilnego już nie ma. Miał piękny pogrzeb ( ͡°ʖ̯͡°) chłopaki piszą, że na Google play juz nie Ma. Na iOS jeszcze idzie pobrać. Ale bez odpalania filmików z yt nie da się tego używać
Ja pierdzielę, ale kiedyś te ludzie byli głupie xD I nadal się zdarzają tacy wielcy kurna programiści twurcy sorftweru. Hajsu biorą kupę a rozumu to za grosz. Ktoś mi wyjaśni po jaką cholerę różne gry, starsze programy czy np. czasem w biosie umieszczają komendę "Press any key" jak tylko garstka klawiatur posiada taki przycisk? A najlepsze jest to, że wystarczy kliknąć inny przycisk, a i tak działa. Bezsensu.
źródło: comment_DBqXliGtEvVBOdCyNcrV4Y6F4zMLUIHN.jpg
Pobierzźródło: comment_PUPnD5qBJhuHG0PmfnJErcrWIZLTyYrx.jpg
Pobierzźródło: comment_1ITYuTsSUNpeiuE1oAeMJOcbddfj6EW8.jpg
Pobierzźródło: comment_mLKfE2mR093ziSVpC6SLex0acJC4yv4t.jpg
Pobierz