Wpis z mikrobloga

Też będę głosował na KNP ale bez przesady #!$%@?.

@Sajsu: Moja ulubiona rzecz na mirko od dawna, jak tak podchodzicie z krytyką do kuców, ale tak zza winkla, tworzycie sobie strefę buforową plan ucieczki przed wściekłością gangu prawilniaków prawaków z mirko z fonuksem w avatarach xD
Czepiacie się jak ktoś jest pedałem i się z tym obnosi

@Sajsu: Co Ty wygadujesz? Jestesmy nawet za mozliwoscia adopcji dla par homoseksualnych!
@Szaft: Ale mnie nie obchodzi opinia kuców. Niech mnie cisną. Też chcę głosować na Korwina ale nie muszę się z tym obnosić. Jeśli ktoś się czepia homoseksualistów o to, że się obnoszą ze swoją seksualnością i ze swoimi poglądami to niech sam tego nie robi...
@Sajsu: Teraz 70% krytyki Janusza kończy się klauzulą o częściowej kucowatości, nie mówię tylko o Twoim przypadku.

Ja nie wiem, czy to jest efekt tak intensywnego spamu czy agresywnej retoryki nieprzyjaciół niewoli.
@Sajsu: Troche dystansu, nie wiem komu może przeszkadzać jakiś ptak w awatarze. Ja się do twojego "dinal" nie czepiam, ani nie zgłębiam co próbujesz tym awatarem przekazać. Każdy ma swoją wolę ja wole Ptaka ty wolisz Dinal i wszystko jest cacy.