Aktywne Wpisy

ibleedforyou +3
jaki to kolor oczu?
źródło: 488519738_1722581595269304_4090418323250561329_n
Pobierz
BC_anada +30
Dobra wysłuchałem wszystkich i stwierdzam chociaż sam się dziwie że z największym sensem to mówi zandberg. Pomimo że zaliczam się do tych których by pewnie opodatkował na 50%.
Młodzi, mało zarabiający nie zdają sobie sprawy do czego doprowadzą rządy mentzena i jak dopiero wtedy będą mieli przej*****.
#kanalzero
Młodzi, mało zarabiający nie zdają sobie sprawy do czego doprowadzą rządy mentzena i jak dopiero wtedy będą mieli przej*****.
#kanalzero

Ogram sobie jeszcze raz FFX po c--j wie ilu latach.
Grał ktoś? Taka raczej mało popularna giera w Polsce. W sumie seria też mało popularna ale te nowsze odsłony już pewnie bardziej.
Trochę drewno na dzisiejsze standardy i nie idzie cutscenek przewijać ale się da bo to turowka i tym razem zrobię to po ludzku.
Mój pierwszy i dotąd ostatni raz ubilem tylko jednego dark arona I to jeszcze wycheesowalem bo użyłem Zanmato xD ale wątek główny skonczylem.
Chciałbym Penance utluc.
Ogólnie z fajnalami i chyba większością rpgow jest taki problem, że jak nie padasz na strzała od powiedzmy nawet pierwszego superbossa na strzała to w wątku głównym ty jesteś bossem xd z jednej strony lubię, z drugiej troche nuda i fabuła zostaje.
A z tych ogranych to wygląda moja topka w taki sposób:
1. FF 9
2. FF 8
@orgin246: uuu to 6 i 7 nie jest tak kontrowersyjne jak 16 w top 3. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Sam nie grałem ale słyszałem, że fanbase mocno zawiedziony.
O, na to się lata czailem ale zawsze coś wyskoczyło i zapominałem. Dzięki za przypomnienie. Bankowo ogram.
A co do persony to właśnie ponownie przechodzę persone 5 royal, którą polecam dodać do listy życzeń.
No ja teraz jak przechodziłem to też na foto raczej, bo chciałem zrobić taki 100% run, a i jeszcze wszystko ograć oryginalnym składem w Blitzball :D
@
@derVerlorene: na ile 16 jest podobna do 15? I na ile da rade przejść samą fabułe, bo to jest w sumie czynnik za który uwielbiam serię FF, za historię i postacie, a nie zadania poboczne. W sensie, ile stracę np. na rozwoju postaci nie robiąc pobocznych?
Bo pamiętam, że sromotnie
IMO 8 po prostu nie jest 7 i przez to jest kontrowersyjna. Za to wszyscy zapominają
@orgin246: o to to, 7 postawiła wysoko poprzeczkę, fabuła miała zwroty akcji, gameplay jakoś ostro się nie różnił, turowy fajnal to fajnal xd ale jak nie dali rady pobic ukochanego ff7 to gunwo nie gra wtedy xd
Znaczy po latach się chyba zmieniło podejście, ludzie już bardziej obiektywnie patrzą
Zmieniło się trochę w tym fandomie finalowym przez te dekady.