Małysz nie chciał by Kruczek był jego trenerem, bo był jego kolegą i wiedział, że jeżeli do czegoś chce dojść to nie może go kolega trenować ale potrzebuje kogoś kto na niego huknie jak trzeba będzie i do kogo czuje respekt. Sam to mówił w wywiadach.
A obecnym orłom chyba pasuje, żeby ich kumpel był ich trenerem. Maciek to, Maciek tamto. Widać że funfle. Ogółem chyba chodzi o to, żeby sami mogli mówić trenerowi co ma robić, ten będzie kiwał głową, dawaj Olek odpalaj grilla, ale atmosferka.
@Regierungsrat_Walter_Frank: no dlatego postawił na fachowca Lepistö. A ten Maciusiak zobaczymy co pokaże, już widzę jak będzie super atmosfera jak nie będzie wyników... za rok będą gadać "No Maciek fajny był ale chyba go to przerosło" xD
Małysz nie chciał by Kruczek był jego trenerem, bo był jego kolegą i wiedział, że jeżeli do czegoś chce dojść to nie może go kolega trenować ale potrzebuje kogoś kto na niego huknie jak trzeba będzie i do kogo czuje respekt. Sam to mówił w wywiadach.
@Regierungsrat_Walter_Frank: podjerzewam, że oni już do niczego nie chcą dojść bo po pierwsze doszli już dawno, a po drugie niby kiedy jak im już
@Regierungsrat_Walter_Frank: mam wrażenie że większość dyscyplin w Polsce tak ma. Miałem nadzieję że jak Małysz zostanie w sztabie, to skończą się znajomości i zaczną trenować juniorów, a tutaj nic. „Młody” talent to aktualnie Wąsek…ech, szkoda gadać. Dlatego też przestałem oglądać skoki.
@Ten_spod_piatego: Małysz to może i by faktycznie chciał coś zmienić, tylko jak ma to zrobić, skoro realnie jest tylko popychadłem leśnych dziadów w zarządzie?
A obecnym orłom chyba pasuje, żeby ich kumpel był ich trenerem. Maciek to, Maciek tamto. Widać że funfle. Ogółem chyba chodzi o to, żeby sami mogli mówić trenerowi co ma robić, ten będzie kiwał głową, dawaj Olek odpalaj grilla, ale atmosferka.
No będziemy patrzeć. Przyglądać się.
#skoki
@Regierungsrat_Walter_Frank: podjerzewam, że oni już do niczego nie chcą dojść bo po pierwsze doszli już dawno, a po drugie niby kiedy jak im już