Wpis z mikrobloga

@ZaczarowanyLump z tych wszystkich lokatorow najnormalniejszy wlasnie byl Tomeczek Dryl. Los mu zabral wszystko. Po smierci matki stracil dach nad glowa,nawet ukochanego psa mikusia. Wyladowal na ulicy gdzie szybko popadl w alkoholizm,zlodziejstwa i inne konflikty prawne ,royal tez mu porył baniak. Ale zanim stal sie bezdomny zyl i pracowal,byl normalny . Nieco niesmialy niezbyt zaradny i naiwny ale normalny. Raz go spotkalem przypadkowo po nowym roku jak bylem w Bialymstoku i
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: Matka mu zmarła niedawno, zdaje się 2 lata temu (w chwili filmów, czyli przeciętnie na dzień dzisiejszy 3), myślisz, że tak cięzki olkoholizm to tak szybko powstaje? Dawał ostro w palnik pewnie przez całe życie. Ale faktem jest, że najlepiej pasował do knura z tych wszystkich, najgorszy był ten Tomeczek mongoł a Adaśko w ogóle tam nie pasował. W sumie to ostatnie filmy na mlecznym gównie to z nim
  • Odpowiedz
@av-va z tego co wiem matka mu zmarla pod koniec 2021 roku do knura trafil jakos tak wiosna-lato 2023 i tuz po swietach czy przed samymi swietami badz tez po nowym roku zabral dwa kartony i nara ;) juz nie wrocil ;) wiesz wystarczy rok ostrego chlania by sie stoczyc a Toneczek walil ostro prawie dwa lata po smierci matki. Byc moze kiedys tez popijal tego nie wiem . Byl najlepszym
  • Odpowiedz
@av-va wydawalo mi sie ze jeszcze jakos zachaczyl koncowke lata bo latal w gaciach po dworzu , tarkowal knurowi kartofle na placki 🤣🤣 az tak super nie pamietam ale byc moze i w pazdzierniku wtedy bylo tak cieplo 😁 ja zawsze lubilem tego tomoczka byl zabawny taki . Spadlo na niego przez te kilka miesiecy straszna nienawisc knura i ponizanie. Niestety i el diablo sie wykonczy jesli nie zmieni ni
  • Odpowiedz
@av-va najgorsze jest to ze sprowadzali temu fekalnemu knurowi ludzi na zakrecie zyciowym ktorzy tymczasowo maja noz na gardle , po to aby knurzysko mialo rozrywke w upokarzaniu,rozkazywaniu i wyzywaniu sie na innych aby ogladalnosc byla a knur palal nienawiscia i furia na kamerach. Nieswiadomi ludzie ze trafili do piekla fekalniaka dyktatora. Jacy by nie byli ci ludzie czy bezdomni czy pijaczki to sa ludzie i nie zaslugiwali na takie traktowanie
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: Ale te pijaczki wbrew pozorom zyskiwały szereg profitów. Ciepło, dach nad głowa, wyżera za fri, olkohol i u----i, hajs z lajtów czy donejtów, i tak mieli na wszystko w------e, Geremek mc malował jedna ścianę domku. Babki jeżdżące do Niemiec pilnowac staruchów też róznie trafiają.
  • Odpowiedz