Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem te zielonkowe spazmy nie były dziełem benzołaka. Raczej bym obstawiał, że to nasz delikatnie niedorozwinięty samozwańczy szeryf Śborodo nażarł się lewego towaru, i wysmażyło mu potężnie styki. Frustracja, że jest ciągle dojeżdżany i presja utrzymania pozorów "inteligenta" go przerosły, więc nawyrabiał ( ͡° ͜ʖ ͡°) #kononowicz #patostreamy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cl-sr: Chłop na PW nawiązał do mojej ostatniej rozmowy (z jakiś miesiąc temu) ze sławkową zielonką, zapamiętał, że jestem zwolennikiem systemów autorytarnych i chciał mnie pojechać, to n0wak jak nic ;)
  • Odpowiedz
@Genadiusz_Kupiec: zakładasz, że bartulaŚ nie zakładał wcześniej zielonek. A moim zdaniem połowa tych, które wypisywały na priv jakieś odklejone rzeczy to jego robota ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Zobaczymy, o której zacznie produkcję wysrywów. Obstawiam, że po południu, bo teraz trzeźwieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@cl-sr: ostrożnie bo bartuŚ może uznać, że go pomawiasz i spłacze się na tagu a potem złoży zawiadomienie jak to zrobił w przypadku rzekomych pomówień ze strony red. Storcha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz