Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +79
Minieri +186
Dzisiaj mój osobisty rekord na stacji bo aż 4 osoby prosiły o alkohol na krechę. W środku tygodnia, na stacji paliw a nie w osiedlowym u pani Krysi. Były propozycje zostawienia dowodu czy nawet telefonu "pod zastaw". Najgorsze że jak powiem "nie, nie mogę nic dać nawet jakbym chciał" (a nie chcę) to im nie wystarcza. Muszę się kurła tłumaczyć jakbym był winny że na Halne Mocne nie mają, ehh #alkoholizm
Plan działania na najbliższe dni:
Części postaramy się wysyłać do radia co 5 rozdziałów a po tych 15 wklepiemy to w formie tekstowej na mirko i mam teraz prośbę do ludzi oferujących pomoc.
Części wysyłajcie do mnie (abym sobie poczytał ;D), @BluRaf (Prośba abyś sklejał to w całość na jakimś onedrive tak jak robi to @qnebra) i swojego następcy ale przede wszystkim do @krolka89 aby poprawiła to co namieszamy z przecinkami itd. No chyba że otrzymamy zamknięty kanał dla "pisarzy" wtedy można wklejać tam.
Jeżeli macie lepsze pomysły chętnie wysłucham wspólnie z wami i jeżeli będą dobre wprowadzimy je wspólnie w życie :)
No i oczywiście @BluRaf i @krolka89 czy się na to zgadzacie.
#wykopowybestseller
Komentarz usunięty przez autora
właśnie próbowałem czytać na głos prolog, tylko muszę poprawić dykcję :s
jak to ogarnę, to mógłbym gadać jako narrator, może by było nawet na audiobooka
Czekam na odpowiedz z supportu odnośnie zamkniętego kanału, może @maciejkiner coś by przyspieszył?
PS: drugi rozdział się pisze ;)
@krolka89 poprawiasz na swoim dokumencie, czy może podesłać ci ten który mam u siebie?
@qnebra: mogę u siebie i najwyżej będę wysyłać Ci poprawione rozdziały, co Ty na to?
@qnebra: może, ale znacznie więcej osób ma konta Google, to można by było też zaprosić wszystkich piszących i poprawiających, bo od razu na dokumencie by pracowali
Na Office Online nie trzeba mieć konta MS do edytowania tekstu.
bo raczej nie każdy z piszących te rozdziały ma konto Live, ale jest znacznie większa szansa, że mają konta Google