Wpis z mikrobloga

Dobra ludziska dopiero zaczynamy lecz już jest fejm :D Jest propozycja aby nasza najlepsza książka na świecie była czytana w #wykopfm Nie sądzę aby miał ktoś coś przeciwko.

Plan działania na najbliższe dni:

Części postaramy się wysyłać do radia co 5 rozdziałów a po tych 15 wklepiemy to w formie tekstowej na mirko i mam teraz prośbę do ludzi oferujących pomoc.

Części wysyłajcie do mnie (abym sobie poczytał ;D), @BluRaf (Prośba abyś sklejał to w całość na jakimś onedrive tak jak robi to @qnebra) i swojego następcy ale przede wszystkim do @krolka89 aby poprawiła to co namieszamy z przecinkami itd. No chyba że otrzymamy zamknięty kanał dla "pisarzy" wtedy można wklejać tam.

Jeżeli macie lepsze pomysły chętnie wysłucham wspólnie z wami i jeżeli będą dobre wprowadzimy je wspólnie w życie :)

No i oczywiście @BluRaf i @krolka89 czy się na to zgadzacie.

#wykopowybestseller
  • 25
  • Odpowiedz
@klik34:

właśnie próbowałem czytać na głos prolog, tylko muszę poprawić dykcję :s

jak to ogarnę, to mógłbym gadać jako narrator, może by było nawet na audiobooka
  • Odpowiedz
@BluRaf: mogę ci podesłać dokument z tym opowiadaniem. Będzie w miarę powstawania nowych rozdziałów na bieżąco uaktualniany.

@krolka89 poprawiasz na swoim dokumencie, czy może podesłać ci ten który mam u siebie?
  • Odpowiedz
poza tym Office Online jest lepszy od Google Docs

@qnebra: może, ale znacznie więcej osób ma konta Google, to można by było też zaprosić wszystkich piszących i poprawiających, bo od razu na dokumencie by pracowali
  • Odpowiedz