Aktywne Wpisy
oldsox +4
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
xiv7 +99
Ale jest jeszcze nadzieja. Zreflektowałem się w ostatniej chwili i zmieniłem poglądy polityczne o 360 stopni. Zawsze stawiałem na przyjaźń i zaufanie międzyludzkie. Po prostu, żeby człowiek był człowiekowi człowiekiem, a nie wilkiem, żeby człowiek mógł żyć normalnie. Wiadomo, że człowiek jest człowiekiem, a praca jest pracą, dlatego powinna być godziwa i nie opierać się na wyzysku. Obecnie nasz system opiera się na niewolniczym wyzysku, gdzie większość tego, co zarobimy jest zabierana przez Rząd. I jeszcze jeden fakt, o którym się nie mówi publicznie- podatek VAT jest kaskadowy i pobierany jest na każdym szczeblu obrotu towarowego. Do w sumie sprawia, że większość tego, co zarobimy musimy oddać jawny6m złodziejom. Nasze podatki wydawane są na plugawe cele: zachęcanie do homoseksualizmu, do feminizmu, próby zniszczenia kościoła. Zastanawiam się jak mogłem się na to nabrać i po raz kolejny przepraszam, że moje dawne głosy wspierały ten system. Teraz postanowiłem głosować na Nowa Prawicę, w celu ukrócenia tego niecnego procederu, aby ludzie mogli żyć normalnie poza unią i w czystej suwerenności, żeby człowiek był człowiekiem, a praca pracą, aby złodzieje zostali odsunięci od koryta, aby zlikwidowana została moda na homoseksualizm i cała nieczystość i żeby rynek był na prawdę wolny.
Nie będę wspierał plugastwa! Nie zagłosuje na bandę homoseksualistów i złodziei.
http://www.wykop.pl/link/1996476/przepraszam-ze-glosowalem-na-lewice/
#polska #polityka #swiat #prawo #korwin #bekazlewactwa #bekazrozowychpaskow #knp #historia #ekonomia #ciekawostki #jkm #ruchnarodowy
@DominiqueLarrey: Głupi to jesteś ty.
Komentarz usunięty przez autora