Aktywne Wpisy

wykop +181
Drodzy Wykopowicze! 🌷🐣
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych
Z okazji Świąt Wielkanocnych życzymy Wam przede wszystkim spokoju i radości – tej prawdziwej, płynącej z bycia razem, śmiechu przy wspólnym stole i chwil, które zostają z nami na długo. Niech ten czas pozwoli Wam złapać oddech, nabrać dobrej energii i spojrzeć na wszystko z nową perspektywą.
Dziękujemy, że jesteście częścią tej wyjątkowej Społeczności i tworzycie miejsce pełne energii, pomysłów i wspólnego działania.
Wesołych

źródło: Wielkanoc
Pobierz
jaxonxst +181
Zajebiste przeżycie na całe życie, bo pierwszy raz byłem w TV, ale niestety żółci mistrzami nie zostali. Przynajmniej atmosfera była super 😁
#awanturaokase
#awanturaokase

źródło: temp_file7626979497140518677
Pobierz
- AWS Certified SysOps Administrator – Associate
Zrobione, chyba YOLO po zdaniu SysOpsa robię Developera. Myślicie, że jak zdałem te dwa powyższe, to bez większego przygotowania uda mi się ogarnąć Developera? Co prawda bliżej mi do SysOpsa, ale w sumie każdy z tych certów ma jakaś część wspólną.
To prawda, że Associate Developer jest łatwiejszy do uzyskania, niż SysOps? Mam już te dwa, mówię zrobię ostatniego Associate'a jak dali vouncher -50% i kusi podejść od razu. (ps, uprzedzam przeciwników certów: Tak, certy są mi potrzebne, bo pracuje dla partnera AWS - mam z tego korzyści)
#aws #cloud #devops #it #informatyka
źródło: image
PobierzDeveloper łatwiejszy niż SysOps i Architect, o wiele. Dzięki za komentarz, bo mnie tym że jest najłatwiejszy zmotywowałeś, żeby do tego od razu podchodzić.