Aktywne Wpisy

niedorzecznybubr +375
W ogóle wymagania doświadczenia w bardzo konkretnych technologiach w tej branży jest strasznie głupie xD.
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait
Jak ktoś faktycznie się zna na swoim fachu, to raz dwa się wdroży w nowy framework czy język, o ile jest zaznajomiony z danym paradygmatem.
To jakby zatrudniając murarza wymagali 10 lat doświadczenia z bloczkami Ytong konkretnie XD. Układał Pan tylko bloczki Solbetu? Coo proszę? To do widzenia.
#programista15k #programowanie #pracait

zioomek +95
Chłop poszedł na grzyby i zrobił z nich pastę. Jak cos to mogę dać przepis.
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
#jedzzwykopem #jedzenie #grzyby #spagetti
źródło: 1000015162
Pobierz

- AWS Certified SysOps Administrator – Associate
Zrobione, chyba YOLO po zdaniu SysOpsa robię Developera. Myślicie, że jak zdałem te dwa powyższe, to bez większego przygotowania uda mi się ogarnąć Developera? Co prawda bliżej mi do SysOpsa, ale w sumie każdy z tych certów ma jakaś część wspólną.
To prawda, że Associate Developer jest łatwiejszy do uzyskania, niż SysOps? Mam już te dwa, mówię zrobię ostatniego Associate'a jak dali vouncher -50% i kusi podejść od razu. (ps, uprzedzam przeciwników certów: Tak, certy są mi potrzebne, bo pracuje dla partnera AWS - mam z tego korzyści)
#aws #cloud #devops #it #informatyka
źródło: image
PobierzDeveloper łatwiejszy niż SysOps i Architect, o wiele. Dzięki za komentarz, bo mnie tym że jest najłatwiejszy zmotywowałeś, żeby do tego od razu podchodzić.