Aktywne Wpisy

Coxex +352
Boomerzy mówią, że kiedyś nie było czegoś takiego jak autyzm, a potem opowiadają o wujku Januszu, który w latach 80. przez 5 godzin dziennie majsterkował przy swojej kolejce w piwnicy i znał na pamięć wszystkie rozkłady jazdy i trasy pociągów w Polsce, za to jakoś nie dziwnie się z nim rozmawiało.
#heheszki #przemyslenia #autyzm
#heheszki #przemyslenia #autyzm

DeXteR25 +262
Pamietam jak w chipsach były pieniądze i pamietam pierwszą tego typu promocję jak były jeszcze banknoty przed denominacją ( ͡° ʖ̯ ͡°) #heheszki #ciekawostki #boomerskiemysli
źródło: 1000111662
Pobierz

- AWS Certified SysOps Administrator – Associate
Zrobione, chyba YOLO po zdaniu SysOpsa robię Developera. Myślicie, że jak zdałem te dwa powyższe, to bez większego przygotowania uda mi się ogarnąć Developera? Co prawda bliżej mi do SysOpsa, ale w sumie każdy z tych certów ma jakaś część wspólną.
To prawda, że Associate Developer jest łatwiejszy do uzyskania, niż SysOps? Mam już te dwa, mówię zrobię ostatniego Associate'a jak dali vouncher -50% i kusi podejść od razu. (ps, uprzedzam przeciwników certów: Tak, certy są mi potrzebne, bo pracuje dla partnera AWS - mam z tego korzyści)
#aws #cloud #devops #it #informatyka
źródło: image
PobierzDeveloper łatwiejszy niż SysOps i Architect, o wiele. Dzięki za komentarz, bo mnie tym że jest najłatwiejszy zmotywowałeś, żeby do tego od razu podchodzić.