Modem netia spot jest cudowny. Tak bardzo płynnie chodzi. Nigdy, podkreślam nigdy nie zrywa połączenia. Warto również wspomnieć o jego niesamowitym zasięgu. Polecam z całego serca.
A teraz tak na poważnie, bo już z tym syfem nie mogę wytrzymać. Moglibyście doradzić jakiś dobry router do 200-300 zł?
@agron: Tylko mi zależy na tej nowej generacji, gdzie nie trzeba go konfigurować za każdym razem. Tylko podłączasz i jest, z gotowymi ustawieniami. Nie wiem jak to się nazywa.
#warszawa #uw Julka on prawo state of mind. Jprdl. „Mijaliśmy tę panią portierkę, więc pewnie z widzenia ją kojarzymy. Ale chyba straszniejsza jest myśl, że sprawcą mógł być student z naszego roku — mówiła studentka trzeciego roku prawa.”
Modem netia spot jest cudowny. Tak bardzo płynnie chodzi. Nigdy, podkreślam nigdy nie zrywa połączenia. Warto również wspomnieć o jego niesamowitym zasięgu. Polecam z całego serca.
A teraz tak na poważnie, bo już z tym syfem nie mogę wytrzymać. Moglibyście doradzić jakiś dobry router do 200-300 zł?