Aktywne Wpisy

jmuhha +1
Sa jakies zalety bycia w związkach? ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Jagoo +31
Kolejne dwa UV deco skończone. Mam już cztery gotowe prace. Jutro zaczynam mój największy projekt, gdyż moje płachty są długości mojej kuchni. Na pierwszą płachtę mam pomysł, żeby namalować gołą babę bez głowy z oczami w sutkach i grzybami w cipce. Mój plan jest taki, żeby zrobić takie deco jakich zazwyczaj nie ma na imprezach psytrace. Trochę się śmieje że będę dawcą bad tripów na festiwalach. Dodatkowym smaczkiem jest to, że maluje

źródło: temp_file6256073990448366363
Pobierz
gapiów, którzy obserwowali scenę mordu było co najmniej kilku, może kilkunastu albo więcej. Gdyby się zebrali razem to nie miałoby znaczenia że cwel miał pod ręką siekierę.
Ostatecznie powszechna znieczulica
@Klemens_anon ot tak sobie wejść nie mogą, jednak myślę, że telefonów o podejrzanych typach z siekiera raczej na co dzień nie dostają. Nie wyobrażam sobie, żeby nikt nie zareagował z policji w ciągu najbliższych 5-10 minut. Tam na Krakowskim Przedmieściu zawsze chodzil patrol
@ZbigniewUSA: siła fizyczna maleje do 0 na przeciwnika mającego b--ń białą
Zawsze w każdej dziedzinie w każdym BHP na całym świecie, najpierw dbasz o bezpieczeństwo swoje potem innych.
Można pokusić się o analogię, gdzie jest wypadek pali się samochód i chcesz pomóc ludziom, ale żar jest tak duży że nie możesz podejść. No to wiadomo że supermenem nie jesteś aby opierać się ogniu i samemu stała by Ci się krzywda.
Jestem w szoku że ktokolwiek pisze,
Tezy takie głoszą:
- człowiek wykształcony, humanista, który powinien troszeczkę bardziej rozumieć jak działa świat, niż przysłowiowy Mariusz pierdzący w fotel z piwem w ręku i krzyczący do telewizora, czego on by to nie zrobił;
- człowiek, który CHYBA ma doświadczenie (chociażby teoretyczne) z takimi sytuacjami i powinien sobie zdawać sprawę
W teorii wszystko wygląda spoko.
Biorąc pod uwagę, że nikt tam nie zareagował wg twoich wyobrażeń mamy do czynienia z wieloma procesami jakie działają na grupy.
Inna sprawa to niewiele osób jest gotowych by zabić drugiego człowieka. A jak już chcesz atakować uzbrojonego nawet suchoklatesa to gdy jest w amoku może być nie do zatrzymania dopóki go nie zabijesz. Zobacz filmy z USA jak nieraz kilka kilka strzałów nie
No i taki suchoklates bedzie szybszy co dziala na jego korzysc.
No tak czy siak. Czemu mlody chlopak ma ryzykowac zyciem.