Carlo "Biden" Ancelotti ma krew na rękach, zajechać takiego piłkarza jak Fede w trochę ponad pół sezonu to trzeba chcieć. Zakładam teraz foliową czapeczkę, ale widzę jakiś mały procent szans w tym że on to specjalnie zrobił. Granie 11 piłkarzami przez cały sezon (nawet z ogórkami) max 2 zmiany w 85 i 90minucie, brak stawiania na młodych np. Asencio który wszedł do drużyny i grał świetnie ale Carlo wolał grać Czuamenim na ŚO no i mamy początek marca podstawowy skład r-------y, ogranych młodych piłkarzy brak, no i taktyki też brak, przecież te chłopy w ataku nie wiedzą co mają zrobić i gdzie biegać. Podsumowując moja teoria foliowej czapeczki jest taka, że on wie o tym że straci robotę i chce r------ć wszystko przed odejściem żeby Alonso(albo ktoś inny) miał p--------e już na starcie. #mecz #realmadryt
@NiceshootPL: i tak wiem że jest legendą Realu Madryt i jednym z najlepszych trenerów na świecie, ale jego decyzji na prawdę nie ma jak bronić i z boku wygląda to na sabotaż.
@NiceshootPL: wiem, że jest legendą, ale będę go obrażał, bo po latach sukcesów przyszedł w końcu gorszy sezon... Współpraca Real-Ancelotti się wypaliła, to fakt, ale sorry, jakieś ubliżanie mu czy w ogóle używanie ksywki "Biden" jest mega słabe.
Dużym problemem jest skład. Coś o czym mówiłem przed sezonem, wtedy najbardziej zagorzali madryciści mnie cisnęli. Mianowicie popełniony został "błąd galacticos", czyli przesyt gwiazd na metr kwadrat. Niby z tych wielkich teraz
@NiceshootPL: Tak większość rozpaczała, jak zapowidano odejście ramosa, który 2 lata w Realu potrafił bronić, Ronaldo, benzemy, nawet asensio xdddd i tak samo będzie jak Biden odejdzie. Płaczą co to będzie, że tyle dał, a się okaże, że to Real dał mu więcej, bo bez tego jakieś memczestery, ewertony czy inne średniaki weryfikują. Ancelotti trafił na farcie na brak alternatywy i głowę Pereza zajętą budowami i superligami i tak się
@fabcio93: Vini to najlepszy piłkarz Realu w ostatnich sezonach i najlepszy na świecie w ostatnim sezonie, pozbywanie się go jest dużym błędem, tak często nie panuje na emocjami ale trzeba to też zrozumieć że chłop może mieć dość czasami, raz z względu na Carlo który taktycznie nie domaga, dwa to że jest na niego polowanie w większości spotkań a sędziowie często nie reagują. Na plus dla Viniego mocno zadziałała ostatnio
@NiceshootPL: ci sami sędziowie nie reagują też jak to Vini odwala, także działa to w dwie strony, tak samo jest prowokowany, nie sposób zaprzeczyć, ale sam też przy tym prowokuje jak nikt inny. Piłkarsko jest to top, ok, ale czy najlepszy na świecie? No tu się nie zgodzę, ale to kwestia subiektywna, możemy mieć różne zdanie, polemizował nie będę, bo to bez celu. Tylko, że jego problemem jest to, że
#mecz #realmadryt
źródło: obraz_2025-03-03_142017413
PobierzDużym problemem jest skład. Coś o czym mówiłem przed sezonem, wtedy najbardziej zagorzali madryciści mnie cisnęli. Mianowicie popełniony został "błąd galacticos", czyli przesyt gwiazd na metr kwadrat. Niby z tych wielkich teraz