Wpis z mikrobloga

#kononowicz
dziwne macie prawa na tym podlasiu, ze ekoczub sobie szabruje na legalu posiadłość swojego kolegi który leży w stanie gorszej świadomości w hospicjum
przecież jakby każda inna osoba tak zrobiła to by ją zawineli na dołek

• 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@grand_khavatari te miasto to jakiś syf i ogon polski. Nie do pomyślenia jest w ogole ze slepy kret obraza sobie bezkarnie ludzi we wpisach jak i slownie na filmach atakujac rodziny i pomawiajac o swonstwa typu pdf. W innych rejonach zwyczajnie zatlukli by go juz dawno za takie rzeczy. A on malo tego ze od lat to robi to teraz jeszcze kradnie sobie i drwi z kazdego. Ja tylko slyszalem o
  • Odpowiedz
@grand_khavatari: nie wierzę że jest to zbieg okoliczności że akurat miasta/wioski z północnego wschodu polski to taka prymitywna patologia. oczywiste sa wpływy ruskie (i to te najgorsze, czyli z okresów 2wś, kiedy rosja barbarzynsko mordowała Polaków, szczególnie jednak znęcając się nad Ślązakami, i oczywiście kradnąc miedziane klamki myśląc że to złoto, bo u nich bieda). w tych czasach ci nikt już nie powie prawdy o tych rejonach bo poprawność polityczna
  • Odpowiedz
@grand_khavatari: przeczytać to nie wiem, ale Olo twierdził, że była policmanka (partnerka zalewskiego bodajże?) dogadywała służby ze strony Mlecznych. Na ile to prawda nie wiem, ale sporo by to wyjaśniało w kontekście opieszałości służb
  • Odpowiedz
@wsiokom zob jak ten chłopek roztropek z krzyżowej obstawił sie dookola ludzmi ktorzy wykonywali brudna robote dla niego a on sobie siedział , wąchał smrody i obrabiał materiał,zgrywal i wrzucał na kanalik. Tak prawde mowiąc ten ryży kartofel wykonywal najmniejsza prace ssterujac wszystkim,wydawal polecenia i brał najwieksza kase. Mnie zadziwia skad taka ryża mameja miala takie znajomosci roziane po polsce. Gdzie on zwachal takich zaufanych ludzi mieszkajac gdzies na zadupiu na
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: jest wśród nas całkiem sporo ludzi, którzy są łasi na łatwy zarobek jakimkolwiek kosztem. Mleczna operacja Nowaka sama w sobie jest sporym fenomenem. To działało jak faktyczna firma, utrzymująca się z wykorzystywania Knura.
  • Odpowiedz
@wsiokom wg mnie nowat to tępak bo zarabiajac taki hajs z knura w polowie istnienia mcz powinien sam tym kierowac dziekujac pomagierom. Stac go bylo zeby sobie wynaja jakies mieszkanko i te powiedzmy 4 dni w tyg byl u knura,staral sie go namawiac do diet,leczenia sie i sam by nagrywal,mial olbrzymi potencial i srodki na to by nawet zabierac go gdzies , spotykac sie z widzami itp. Na weekendy zjezdzal by
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: paradoks Kononowicza polega na tym, że żeby chcieć robić na nim biznes trzeba było być dostatecznie nietypowym, a żeby zrobić ten biznes sensownie to było za dużo nietypowości
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre knur za drobne upominki,prezety, zabieranie go w plener itp byl w stanie zrobic wszystko te 4 lata temu. Mysle ze kanal mcz powstal po to by intesywnie wydoic knura i kaput,zwinac zagle i bye. Ktos kto chce dlugoterminowa wspolprace ktora daje obfite owoce tak nie postepuje. Knur mialbyc wyeksploatowany i do żyda. Innego wytlumaczenia na ich zachowania chyba nie ma. Bo nawet najglupszy tepak by staral sie aby mialo to
  • Odpowiedz
@wsiokom sam mam firme budowlana,nie duza , 10 osobowa i wiem ze zeby miec to trzeba osobiscie dopilnowac na odleglosc sie nie da. Wydaje mi sie ze lenistwo nowaga i praca zdalna doprowadzila go do fiaska ;)
  • Odpowiedz