Aktywne Wpisy

pss8888 +631
#biedronka #zakupy #gorzkiezale #takaprawda
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
Ale wy macie nasrane w głowach że bronicie tej patologii.
Oczywistym jest że powinno być napisane
11 zł za sztukę
(lub promocja 14 zł za 2 szt.)
źródło: temp_file3384769352359104044
Pobierz
Essapierds2007 +47
Śmieszne jest to, że ludzie są oburzeni, że chcą wprowadzić sprawdzanie prawa jazdy podczas tankowania, a tymczasem nie są oburzeni tym że za dynamiczne ruszenie spod świateł mogą trafić do więzienia.
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie
Tak samo według nowego projektu ustawy, na drodze nieekspresowej dwupasmowej ze światłami i przejściami dla pieszych, z ograniczeniem do 100kmh, powyżej 200kmh więzienie, a na ekspresówce 180kmh i więzienie XD uśmiechamy się!
Z drugiej strony jazda pod prąd na ekspresówce nie

#ukraina #wojna #rosja
Jak wyżej
Plutek z porucznikiem namawiali zebym zostal (szczerze to sie niezle ustawilem i zle tam nie mialem) no ale stawka mnie nie do konca skusila :P
A jakby zostal to bym se juz na emeryturce siedzial (a tak jeszcze 20 lat pracy zostalo :D)
@CzeczenCzeczenski: Dokladnie :)
Ja bylem sanitariuszem. Mialem swoje "krolestwo". Nie nieszkalem z innymi tylko sam na izbie chorych. Kadra byla 7-15 a potem bylem zupelnie sam. Na plac apelowy to chodzilem tylko na odprawy. Plutek i porucznik byli spoko. Kapitan sluzbista ale tez ok. Sierzancica (po 9 miesiacach pani podchorazy :PP) tez do ogarniecia. Ale dawali mi na start
Poza tym troche daleko do chaty bym mial. Jakos nie zaluje ze nie zostalem pomimo tej wczesniejszej emerytury. Nie
Na unitarce to mielismy takiego jednego kaprala. Kawal uja reszta gnoja. Ale co dziwne - tylko do przysiegi. Po przysiedze to zloto czlowiek.
Dzien przed przysiega wyglosil przemowienie. Cos w stylu: "wiem jaki bylem i wiem ze wam sie to nie podobalo ale tak trzeba". Jak z przysiegi wrpciliszmy na 2 tyg to traktowal nas zupelnie inaczej. Wbija kiedys do pokoju a
Na unitarce też miałem takiego kaprala, wydawał się spoko, ale niestety kawał c---a i takim pozostał, nikt go nie lubił i nie miał szacunku do niego, za to
Tylko ze ja mam tak ze jak nie mam na cos wplywu to z tym nie walcze. Juz na unitarce mi sie oplacilo. Byli tacy "zbuntowani" co stawiali sie wszystkim. Ja zrozumialem ze to nie ma sensu. Oni mieli przerabane a ja z wiekszascia termitow dobrze zylem - co mi sie mega oplacalo.
Na