Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +20
źródło: 100101110110010110110
Pobierz
Aloms +1
Jestem chory, biorę antybiotyk i mnie trochę dusi. Dziś w nocy podczas napadu kaszlu coś mi się stało w plecy. Momentalnie przy którymś z kaszlniec tak mnie zgięło ze ledwie doszedłem do łóżka. Byłem wtedy na stojąco. Lekko się zgarbiłem/ pochyliłem podczas kaszlu. Ogólnie była to nienaturalna pozycja. Bol mnie jakoś na samym dole pleców, przy samej dupie. Każdy ruch to jest ból a najmocniej przy kaszlu gdzie napina mi się odcinek

-euro liberalne partie zaczynają odchodzić od klimatyzmu
-te same partie zamykają granice, budują płoty i robią deportacje migrantów
-rozpoczyna się silna dyskusja na temat przedsiębiorczości i konkurencyjności
-Ukraina już wszystkich zmęczyła, a w Polsce wszystkie główne partie stają się anty ukraińskie
-aktywiści woke jakby gdzieś zniknęli, już nie trzeba aborcji, praw kobiet, związków partnerskich
Tusk to wszystko wyczuł nosem i zaczął nadawać Konfederacją, a za nim co inteligentniejsi politycy KO czy 3D.
Jedynie Lewica i lewicowe posłanki KO stoją z rozdziawioną japą i łapią muchy nie wiedząc co się dzieje, ale już niebawem rekonstrukcja.
Konfederacja może czuć się zagrożona, oto liberałowie przejmują ich postulaty. W PiS żyją w swoim świecie, więc oni nic nie ogarniają oprócz nielicznych jednostek.
#polityka #bekazlewactwa #bekazprawakow
źródło: image
PobierzOkręt odbija w prawo?
źródło: image
Pobierz