Wpis z mikrobloga

#kononowicz jestem na 80 procent przekonany że nofak będzie bulil za leczenie krzycha. Ugulem ja działalność prowadzę j podatki place i znam przypadki że za mniejsze przewinienia ludzie mieli smród w firmie zrobiony przez różne instytucje. A tu jest wszystko pięknie udokumentowane i przyklepane przez sąd. Cała nietypowa działalność jest na mariolke więc to do niej zapuka komornik. Ale ona odrobi najwyżej się z mydli się #patostreamy
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
tak sobie myślę i centaur to jest dobry typ podstawił swoją żonke dlatego taki się Hardy zrobił pewno. Pewno zezolina go tam ostro cisnie a on biedny bezradnie siedzi z benzotyskiem i wącha gacie. Mieć taka polowice to nie potrzeba wrogów. Cóż mariusz zawsze pocieszy
  • Odpowiedz
@Pastor_nowak: o ile opieszałość biełastockich służb wobec knura żywiciela nietypowej rodziny jest poniekąd zrozumiała, tak urząd skarbowy to dziewiąty krąg piekła, ryżemu warchlakowi zedrą z d--y ostatnią odleżynę. Zostanie na łasce carycy.
  • Odpowiedz
  • 5
@Conqueron: firma jest na carycę. Sprawdź sobie w cedigu. Nietypowa pipa nawet nie miała jaj żeby samemu firmować ten wątpliwy biznes tylko podrzucił ukochanej jaskółcze jajo. Caryca będzie musiała chyba grupy wycieczkowe obsługiwać żeby to spłacić
  • Odpowiedz