Wpis z mikrobloga

Od samobojcy rzucającego studia i postującego setki razy w ciągu godziny na #przegryw do programisty siedzącego w cieplutkim biurze pokonującego 1 000 kandydatów na jedno miejsce pracy i zarabiającego lepiej niż 90% rodaków. Spójrzcie prawdzie w oczy i sami przyznajcie - nigdy w życiu nie ujrzycie na tym portalu lepszej historii.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Imprezowicz30: ale o co ci chodzi? Napisz wprost i daj znać, poważni faceci wchodzą w rzeczowe dyskusje. Takie niejasne gierki i humoreczki pozostaw kobietom.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Po pierwsze - nie jestem Malalą7, lecz zaledwie jego fanem. Po drugie - myśli samobójcze Malala7 wyrażał w roku 2021/2022. Dzisiaj jest on już zupełnie odmienionym człowiekiem, który wstał z kolan i w życiu radzi sobie znakomicie.
  • Odpowiedz
  • 0
@rasTt4: ale jaki geniusz? Ja jestem zaledwie fanem Malali7. Moja rola tutaj kończy się na głoszeniu jego świadectwa w celu pokazania, że możliwym jest odmienić swoje życie nawet jeśli ktoś dodawał dziesiątki tysięcy wpisów na tagu #przegryw
  • Odpowiedz
  • 1
@rasTt4: szczerze mówiąc to nie wiem, bo rok temu w kwietniu usunął on swoje konto pod nickiem @Malala7. Być może spróbuj oznaczyć wszystkie tagi przegrywowe i programistyczne i napisz wprost, że szukasz dawniejszego Malali7. Jeśli jeszcze jakimś cudem przegląda wykop, to może się z Tobą skontaktuje? W każdym razie, życzę Ci powodzenia.
  • Odpowiedz
Ehh jak to czytasz MALALA7 prosze o informacje W wiadomosci prywatnej i o pomoc prosze mordo zalatw mi to wejscie jak to czytasz nie wydam twojego alt konta prosze...
  • Odpowiedz