@gorzki99 Jakoś przez 8 lat PO z PSL tego nie wprowadzili. Jak chcieli wprowadzić normalny wiek emerytalny to p--------i wybory prezydenckie i parlamentarne. Także tu masz rację. Ciemny lud wszystko kupi.
@badreligion66: ROSZCZENIOWY nie oznacza ciemny. Dej bo mie sie nalezy. To jest to spoleczenstwo.
Miras ja kiedys myslalem ze referenda to najlepszy wyznacznik demokracji. Ale potem dotarlo do mnie w jakim spoleczenstwie zyje.
No a nie oszukujmy sie - polityk zeby sie utrzymac u wladzy musi robic to czego oczekuje spoleczenstwo bo inaczej spadnie ze stolka. I ja akurat nie winilbym o
źródło: temp_file7514533588172946133
PobierzA to chyba tak jest? Bo ci którzy tutaj siedzą i pracują to wysyłają gówniaki do polskich szkół... ¯\(ツ)/¯
jak sie niby swiadczenia "oplacaja polsce" jak bezrobotny sebix i dzesiczka przewalaja je na harnasie i paznokcie?
Oj rafalek, rafalek... Skoro tak sie polsce oplacaja to dlaczego jest 800+. Dawaj 8000+ skoro socjale sa takie oplacalne.
@gorzki99: właśnie opisałeś przepływ pieniądza w gospodarce xd
@badreligion66: A to nie on mowil ze to "dobre dla polski"?
@mlodygustaw: Przeplyw pieniadza jest ok. nadmiar pustego pieniadza nie jest ok. Nawet jak przeplywa :D
@badreligion66: Nic nie gadac? Myslec nad tym co sie gada?
@badreligion66: ROSZCZENIOWY nie oznacza ciemny. Dej bo mie sie nalezy. To jest to spoleczenstwo.
Miras ja kiedys myslalem ze referenda to najlepszy wyznacznik demokracji. Ale potem dotarlo do mnie w jakim spoleczenstwie zyje.
No a nie oszukujmy sie - polityk zeby sie utrzymac u wladzy musi robic to czego oczekuje spoleczenstwo bo inaczej spadnie ze stolka. I ja akurat nie winilbym o