Wpis z mikrobloga

@melquiades: nie ma co grać w Chorzowie, w mieście volksdojczów którzy gwizdali na hymn narodowy drąc te bęzebne paszcze o Górnym Śląsku ( ͡° ͜ʖ ͡°) Atmosfera zamiast pikniku będzie na każdym stadionie, jak wróca fanatycy i zajmą sektor np. za bramką, ale na to się nie zanosi bo pzpn nie jest zainteresowany żeby mecz domowy był prawdziwym meczem domowym.
  • Odpowiedz
  • 0
@angelofdeath007 Stadion Śląski jak i cały Park Śląski w którym leży ma tyle wspólnego z Chorzowem że wszystkie główne wejścia są od strony Katowic, a pomniejsze od Siemianowic. Chyba tylko dla geodetów i chorzowian to jest część Chorzowa
  • Odpowiedz
@melquiades: ja wiem, że aktualnie obowiązująca polityka rozgrywania wszystkich meczów o jakąkolwiek "stawkę" na Piknikowym jest kretyńska, ale koncept, żeby zamienić w niej tylko stadion (wydaje mi się, że Śląski miał tu zastąpić 1:1 Piknikowy)... nadal ma minusy, choćby fakt, że Śląski to obiekt lekkoatletyczny.

Oczywiście, jestem za tym, żeby repra grała mecze o punkty na wielu obiektach, ale tej opcji zdaje się nie było na stole
  • Odpowiedz