Wpis z mikrobloga

No ku_wa jak ja nie nawidzę windowsa. Ten system to jest p--------y żart. Jak wprowadzasz hasło do własnego kompa, to wpisujesz dajmy na to "d--a123", ale ponieważ pierwsze naciśnięcie na klawiaturze powoduje aktywację pola do wprowadzania hasła, w rzeczywistości wpisuje się "upa123". No super. Wpisałem w końcu dobrze, a windows do mnie z ryjem że: "ta opcja logowania jest ywłączona z powodu nieudanych prób logowania". Co? Do mojego własnego kompa mnie nie wpuszcza? I rozwiązanie jest: trzymaj kompa 2 godziny włączonego zanim znowu zadziała logowanie. Ale nie jest to takie łatwe, bo na ekranie logowania komputer usypia się po 3 minutach. No to mam teraz przez 2 godziny sterczeć i naciskać coś żeby nie uśpił się komp, bo te 2 godziny nie zostaną zaliczone.
Ja p------ę. Nie będę czekał do nocy, a mam coś do zrobienia na teraz. O żesz jaki jestem wpieniony. Nienawidzę. Mam ten osrany system tylko dla photoshopa, ale naprawdę nienawidzę z całego serca. Od 20 lat na linuxie zero problemów, a z tym same kłopoty.
#windows #windows11 #gorzkiezale
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UmCykCyk zrób sobie normalne lokalne konto w cmd jako admin netuser Umcyk d--a123 /add

Potem
Net localgroup Administratorzy Umcyk /add

I masz lokalne konto w randze admina bez j------o konta ms
  • Odpowiedz
@UmCykCyk: jak jest tam Judesoft, to nie jest to już „twój komputer”, a komputer ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Spokojnie ludzie się przyzwyczają podobnie jak się przyzwyczaili do W10
  • Odpowiedz