Wpis z mikrobloga

Pamietam jak znisczylo mi zycie jezdzenie do technikum od 6 rano do 8 w autobusie i powrot jak o 14 koniec lekci to o 16 w domu k---a 3/4h dojazdow dziennie to mnie zniszczylo do konca zycia #przegryw #j---c oskich cweluw
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rasTt4: Zajebiste. Masz dziennie 3-4h żeby ogarnąć lekcje, nauczyć się na kartkówkę, lub nawet poczytać książki. Zazdro, że dostałeś taką szansę od losu.
  • Odpowiedz
@rasTt4: ja w miescie wojewodzkim od 4:30 do 7 dojezdzalem z przesiadkami na praktyki, zeby skonczyc je o 12 i znowu drugie tyle wracac. Nawet nie wiem czy to 10 kilometrow bylo. Zanim jeszcze 6 rano wybila to codziennie bylo slychac otwieranie puszki z piwem w starym Ikarusie.
  • Odpowiedz
@rasTt4: najtrudniejsza i najskuteczniejsza droga, to zostać tak zaawansowanym specjalistą w danej dziedzinie, żeby chcieli Ci płacić takie pieniądze. Łatwiejszą i dużo mniej prawdopodobna, to zacznij grać w lotka. Pomiędzy tymi dwoma skrajnościami jest miliard możliwości żeby zostać milionerem. Zastanów się co lubisz robić i jak możesz to zmonetyzować, a później stań się mistrzem w tym. Proste i trudne jednocześnie.
  • Odpowiedz
@Pawery1: Jeśli moje zainteresowania to social media i gry komputerowe to mam probowac zostać pro czy co? Nie wiem właśnie jak sie za to do końca zabrać, proboje cos z programowaniem ale nie wiem czy to strata czasu bo ja nie mam scislego umyslu ehh
  • Odpowiedz
@rasTt4: Możesz zostać komentatorem, recenzentem, dziennikarzem, pisać scenariusze gier. Psychologów teraz nawet zatrudniają do tworzenia gier. Programista wyrobnik to też dobry punkt zaczepienia. A z social mediów to nie wyobrażam sobie jak takie hobby wygląda, więc nie pomogę. Otwórz głowę. Nie na wszystko, ale na bardzo wiele rzeczy masz wpływ i zależy od ciebie.
  • Odpowiedz