Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty
Czy był tu ktoś komu oficjalnie udało się zarobić na mieszkanie albo jakoś zmienić życie? Niektórzy przecież siedzą tu dzień w dzień od lat więc trafili na najlepsze ceny
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sikpi: 10k $ zmienia życie tak, że trzeba iść do pracy, a przed stratą 10k$ w krypto pracować nie musiałeś?

Co tu się o--------a
  • Odpowiedz
w 30 lat? Współczuje

@Gniazdownik: No nie wiem, nie jest tak źle. Wartość to ponad 1 mln złotych (poprzednio kupione mieszkanie i sprzedane w trakcie budowy), a zaczynałem od absolutnego zera. Pochodzę z rodziny biednej i to nie wg. dzisiejszych standardów, ale zeszłych (było nawet głodowanie), przez co nie mogłem liczyć na jakieś spadki, czy darowizny. Jestem zadowolony, bo chociaż dzieci będą coś miały, a i teraz nie żyje się
  • Odpowiedz
@bb007 Pepe przecież ma kapitalizacje warta chyba parę miliardów więc ssij pałę z tym przytykiem. Mało tego kupowałem Pepe w 2023 i do dziś trzymam. A jeśli ci chodzi o jakieś niszowe rzeczy jak foodpepe czy inne shity: Elepepe czy bapu to one albo wybiją i zarobią albo pójdą do zera. Stratny nie będę jak będzie rekt ale jak bedzie pompa, to tak może to zmienić życie. Tak to działa.
  • Odpowiedz
@Gniazdownik: Hajs z 2013 Cryptsy mi z------o a w bear markecie 2018 kupiłem tylko za parę tysięcy krypto, więc nie bieduję ale też nie jestem królem życia, pozwala mi teraz poneetować po utracie pracy więc jakiś game changer jest, że nie muszę srać pod siebie i w desperacji tyrać dla Janusza.
  • Odpowiedz