Wpis z mikrobloga

@stanley-fieldmaster: Gdyby nie Olgierdano, to Struś nie musiałby być wyganiany z Belwederu i "wypożyczany" na polecenie Stalkomira akurat gdy zbliżały się terminy rozpraw z Grajewiakiem i Wojtuś na świadka był wzywany przez enela z Wierzbowej. Gdyby nie trafił na tego zaburzonego Dextera, to by też żył. Cała trójka niech smaży się w piekle! Oprawcy! Wojtuś, wróć, Twój tapczanik czeka na Ciebie, wróć!
CzikaKiri - @stanley-fieldmaster: Gdyby nie Olgierdano, to Struś nie musiałby być wyg...

źródło: 39ca08db72e5bf3caa0ebec055ba1ea28b2b77a8ff7659940860d95a035e6eef

Pobierz
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: Czekaj, CO? XD idąc twoim tokiem rozumowania: jeżeli ktoś Cię wezwie na świadka i Ty, idąc składać zeznania, zostaniesz potrącony przez kierowcę pod wpływem, to pretensjami i winą obarczasz też tych, którzy Cię na tego świadka wezwali? No bo przecież gdyby nie ich wezwanie, to w ogóle byś nie musiał tamtędy iść xD nienawiść do grajewiaka to jedno, ale nie rób z logiki mariolki ( ͡° ͜ʖ
  • Odpowiedz
@cl-sr: Proszę bardzo, szturmowiec grajewski we własnej osobie! "Grajewski efekt motyla", mówi Ci to coś? Popadłeś w "Obłęd Grajewski", a jego immanentną cechą jest redukcjonizm. Czika natomiast jest smart, widzi sprawy holistycznie. Łączy kropki! Iks De x razy WYKUPIONY dług Mucharza.

Vojcyk, Noffake, Dexter - oprawcy!

A tak na poważnie, to moja hipoteza o współodpowiedzialności Ókashe jest g warta, ale jest egzemplifikacją i eksplikacją jednocześnie właśnie sekciarskiego i irracjonalnego myślenia
CzikaKiri - @cl-sr: Proszę bardzo, szturmowiec grajewski we własnej osobie! "Grajewsk...

źródło: giphy (4)

Pobierz
  • Odpowiedz
@CzikaKiri:

A tak na poważnie, to moja hipoteza o współodpowiedzialności Ókashe jest g warta, ale jest egzemplifikacją i eksplikacją jednocześnie właśnie sekciarskiego i irracjonalnego myślenia koboldów grajewskich z #kononowicz.

Egzemplifikacja i eksplikacja? A może wyjaśnisz, z której strony niby te dwa zabiegi pasują do Twojego wpisu? Bo jakoś mam wątpliwości, że to był pierwotny cel tych wpisów. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdybyś stwierdził, że zastosowałeś karykaturę,
  • Odpowiedz
@cl-sr: Ty masz wątpliwości zawsze i do wszystkiego. Im bardzej coś oczywistego, tym większe. XD Karykatura? I to Ci bardziej pasuje zamiast tych dwóch moich "erudycyjnych" stwierdzeń? No mi nie.

Tyutuł pracy byś łaskaw podać. Ten "erudycyjny język potoczny" to oksymoron sam w sobie.

Chcesz przykład dowolnej bzdury? Coś co mi utkwiło w pamięci ostatnio, coś sprzed paru dni: Drawka oskarżali na tagu o celowe "niedocukrzenie" Konona (że niby pozbawił
  • Odpowiedz
@CzikaKiri:

Ty masz wątpliwości zawsze i do wszystkiego. Im bardzej coś oczywistego, tym większe.

No proszę, można to było poprzeć przykładem i mieć EZ win, a skończyło się na insynuacjach o zabarwieniu ad personam. No pięknie ( ͡°
  • Odpowiedz
@cl-sr: Zawsze podajesz swoją opinię bez argumentacji. XD No i jednocześnie żądasz, bym poparł swoje zdanie przykładami/argumentami. Jak Ci wytlumaczyłem, że wpis był ironiczny, że był formą pastiszu, to się doje..., że silę się na niepotrzebną erudycję. Aż tak Cię zmęczyło sprawdzenie w google 2 pojęć? XD Wybierasz sobie akapity z moich wypowiedzi i się purtasz jak Fararka, wypatrzając sens całości i manipulując.

Co do "poddania się", to nie ja
  • Odpowiedz
@cl-sr: Skoro zostałem już przywołany, to taka refleksja mnie naszła. Założyłem sobie tu konto, no bo skoro już lubię poogladać takie śmieszne filmiki z patusami, to mogę tutaj je komentować. Przecież nie będę o tym gadać z rodziną albo w pracy xD Smutny paradoks jest taki, że największą patolę odkryłem tutaj pośród widzów. czikusia nie ma co karmić O ile jestem przeciwnikiem czrnoslistowania, to tu zrobiłem wyjątek, bo to patus,
BombaskaEskadraLotnicza - @cl-sr: Skoro zostałem już przywołany, to taka refleksja mn...

źródło: vdbfgh

Pobierz
  • Odpowiedz