Aktywne Wpisy

NapoleonV +389
Byłem w Lewiatanie po p--o. Kupiłem jeden 4pak i jedno luzem. Oraz inne zakupy.
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy
Gdy wyszedłem że sklepu, przejrzałem paragon i wyszło, że kasjerka pomyliła się na moja korzyść. Skasowala 4pak jako jedno p--o. Wróciłem więc i zapłaciłem za 3 nieskasowane piwa. Kolega powiedział, że jestem debilem.
Może, ale przynajmniej nie złodziejem
#zakupy

takjakbypatpl +390

źródło: 39ca08db72e5bf3caa0ebec055ba1ea28b2b77a8ff7659940860d95a035e6eef
PobierzVojcyk, Noffake, Dexter - oprawcy!
A tak na poważnie, to moja hipoteza o współodpowiedzialności Ókashe jest g warta, ale jest egzemplifikacją i eksplikacją jednocześnie właśnie sekciarskiego i irracjonalnego myślenia
źródło: giphy (4)
PobierzEgzemplifikacja i eksplikacja? A może wyjaśnisz, z której strony niby te dwa zabiegi pasują do Twojego wpisu? Bo jakoś mam wątpliwości, że to był pierwotny cel tych wpisów. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Gdybyś stwierdził, że zastosowałeś karykaturę,
Tyutuł pracy byś łaskaw podać. Ten "erudycyjny język potoczny" to oksymoron sam w sobie.
Chcesz przykład dowolnej bzdury? Coś co mi utkwiło w pamięci ostatnio, coś sprzed paru dni: Drawka oskarżali na tagu o celowe "niedocukrzenie" Konona (że niby pozbawił
No proszę, można to było poprzeć przykładem i mieć EZ win, a skończyło się na insynuacjach o zabarwieniu ad personam. No pięknie ( ͡°
Co do "poddania się", to nie ja
kilka linijek niżej:
źródło: smutnodlamnie
Pobierzźródło: vdbfgh
Pobierz