Wpis z mikrobloga

@groman43: Ciekawe ile % z tych ploteczek to prawda. Wynika z nich, że rodzina Jeleny zgłosiła do WTA, że Vukov o--------a krzywe akcje z nią. Sama zainteresowana złego słowa na trenejro nie powiedziała i wygląda na to, że stoi po jego stronie, w międzyczasie ogłaszając, że wraca do jej teamu. Jestem ciekaw co na to Ivanisević. Jak to nie jest miłość, to nie wiem co to jest xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Zwichrowany: Jako tenisowy sezonowiec zauważyłem, że zwykle takie dramy w tenisie nie wychodzą na zewnątrz. Jak się ulało, to znaczy że musi być grubo. Z informacji, które znalazłem na Reddicie wynika, że Ryba nie tylko broni Vukova, ale grozi że nie będzie startować, jeśli nie zostanie przywrócony. A Ivanisević podobno miał nie wiedzieć, że Vukov wraca do zespołu Ryby.

Po reakcji Aryny sądze, że ta drama się ciągnie od lat
  • Odpowiedz
@groman43: To w takiej sytuacji najbardziej szkoda mi Gorana, bo chcąc nie chcąc jest teraz w dość niekomfortowej sytuacji, jakoś nie widzę go jako co-coacha z Vukovem z całym tym ambarasem w tle xD Grubo na pewno było, bo skoro rodzinka się w to wmieszała to raczej nie był to jednorazowy plaskacz wychowawczy na treningu. A u Jeleny to pewnie miłość pomieszana z syndromem sztokholmskim, bo jakby nie patrzeć to
  • Odpowiedz