Wpis z mikrobloga

#rozowepaski #pytanie

Wczoraj jechałem autem ze znajomym i jego kobietą. Nagle znajomy powiedział że jego bąki przy bąkach partnerki to jest nic i że pierdzi przez sen czemu ta w sposób nieprzekonujący zaprzeczała.
Serio zwieracze kobiet luzują się podczas snu i uwalniają cuchnące gazy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mysiekpysiek - #rozowepaski #pytanie 

Wczoraj jechałem autem ze znajomym i jego kobi...

źródło: temp_file3865280850418219776

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mysiekpysiek: obyś trolowal

Pierdy w dupie produkują się cały czas, bo to g---o bakterii żyjących w jelitach. I tak dupą wychodzi tylko niewielka część, większość paruje przez skórę. Normalny proces jak oddychanie, a ty piszesz takie wysryw (mam nadzieję że troll)
  • Odpowiedz
@Mysiekpysiek: rozumiem, że ty też przy każdym bąku przerywał byś wspólny serial, i marnował żonie 5 min na wygrzebanie się z łóżka i pójście do kibla żeby puścić tam sekundowego pierda? Wcześniej jedliście sutą obiadokolacje podlana piwem. Także piardy u obojga gwarantowane. Częste i obfite ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@srogi_grzyb A nie pomyślałeś że miałeś pecha co do partnerek i po prostu przesiąkłeś takim brakiem kultury, brakiem kobiecości, brakiem szacunku do partnera i samej siebie przez co prawdziwa dama jest dla ciebie czymś paranormalnym?
  • Odpowiedz
@Mysiekpysiek: chłopie dorabiasz ideologię do naturalnej potrzeby ludzkiej, takiej jak oddychanie

Nie chcę mi się już z tobą gadać, normalnie bym to jeszcze pociągnął po więcej takich wysrywow, ale się zjaralem w h-j i odpuszczam. Pozdrawiam xD
  • Odpowiedz