@H_e_j_o to już wolałbym kupować w lampach niż w tych sklepach ci wymieniłeś, ile masz lat że spotykasz się z dziewicami i masz 26 zębów do leczenia? Xdd
@Ovyvagfe: u mnie nie było żadnych skutków ubocznych. Jeśli masz rzadką brodę, to dajesz na całą, jeśli w miejscach gdzie rośnie jest gęsta, to bez sensu marnować płyn, więc dajesz tylko na ubytki.
Polecam, mi brodę zagęściło bardzo mocno. Używałem tego bo chciałem zapuścić dużą brodę. Niestety, okazało się, że mi nie pasuje xd W każdym razie, używałem 8 miesięcy i część włosów wypadło, więc polecam używać tak koło roku
Nie raczej nie.. Biegałem dosyć mocno w ostatnim czasie i tętno spoczynkowe mi spadało poniżej 40 uderzeń na minutę, przez chwilę myślałem że to może być po części zasługa minoxidilu ale chyba nie... Chociaż pewności nie mam. Nie odstawiłem go ale zmniejszyłem ilość + mniej treningów i się ustabilizowało na 45-55 zależnie od dnia.
No to kupuj w lumpach,z czym problem?
Nie mam do leczenia tylko miałem a mam 24 lata.
Został mi do zrobienia implant siódemki i wyrwanie dwóch ósemek
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Normalnie, zaniedbując higienę od dziecka i jako nastolatek??
Owszem
Polecam, mi brodę zagęściło bardzo mocno. Używałem tego bo chciałem zapuścić dużą brodę. Niestety, okazało się, że mi nie pasuje xd W każdym razie, używałem 8 miesięcy i część włosów wypadło, więc polecam używać tak koło roku
Nie raczej nie.. Biegałem dosyć mocno w ostatnim czasie i tętno spoczynkowe mi spadało poniżej 40 uderzeń na minutę, przez chwilę myślałem że to może być po części zasługa minoxidilu ale chyba nie...
Chociaż pewności nie mam.
Nie odstawiłem go ale zmniejszyłem ilość + mniej treningów i się ustabilizowało na 45-55 zależnie od dnia.