Aktywne Wpisy

wfyokyga +139
źródło: temp_file4590807675610399281
Pobierz
Bananada +44
Częstujcie się
źródło: 1000027130
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file4590807675610399281
Pobierz
źródło: 1000027130
PobierzWykop.pl
Zawsze mnie bawi, jak programiści robią takie fancy CV na chuju w Canvie jak w picrel. Wyobrażacie sobie, że poważny architekt z 20 lat expa wysyła takie CV do jakiejś renomowanej firmy z poważną inżynierią? xD To byłoby żałosne. Coś jak dziecko, które chce ładnie kolorowankę wypełnić.
Normalnie poważni ludzie w Wordzie klepią, ewentualnie w Latehu, bez zdjęcia, bez grafik, prosto z mostu walisz, co umiesz, co osiągnąłeś, opisowo. Zdjęcie to nietakt na Zachodzie.
źródło: temp_file8354285957825498663
Pobierz@tomon-g: nie wiem, może przykładowo do tego, że w wielu zachodnich korpo takie cv zostanie bez czytania w------e do kosza bo ich przepisy antydyskryminacyjne nie zezwalają na przyjmowanie na podstawie cv ze zdjęciem ¯\(ツ)/¯
Edit: jeszcze wyszło, że nie czytam postów do końca, bo autor wpisu ujął to w głównym wpisie. Gupio wyszło
cv w wordzie albo latex (X k---a D) - od razu widzisz, że to tępy politechniczny łeb, który nie potrafi spojrzeć na nic z perspektywy innej, niż specjalisty i się w-----a na userów, że nie potrafią prostego skryptu napisać.
Poważny architekt z 20 letnim expem, a nie potrafi zrobić ładnego CV, bo przecież "bez zdjęcia, bez grafik, prosto z mostu
w szczegolnosci paski skilla w skali "c--j wie co to jest" xD tak samo work experience gdzies na szarym koncu za edukacja
a kolejna czesc twojego komentarza tylko potwierdza zes debil
Zatrudniałem dziesiątki takich jak ty. Więc grzecznie wracaj do klawiatury, bo to ja przeglądam CV, nie ty.
@karetpoker: LaTeXu