Wpis z mikrobloga

@Afrobiker ale to ty się rozpisujesz o feministkach, ja nic nie pisze o incelach?
@kjubikul jest możliwe, nie jestem najmądrzejsza, najbystrzejsza i najinteligentniejsza. Wytłumacz mi proszę w takim razie, bo widzę że ty zrozumiałeś.
  • Odpowiedz
@szzzzzz: Szkoda że nie potrafi się zająć tak dobrze tobą jak garami. To byś zrozumiała mema, a przede wszystkim nie miałabyś takiego wielkiego sztywnego kija w dupie.

also, nikt nie rucha sie po ciemku i tylko w celach prokreacji to jest jakiś chochoł który sobie wymyśliłyście żeby z nim walczyć "wolnością seksualną"
  • Odpowiedz
@kjubikul akurat czy on się mną zajmuje źle czy dobrze to ja mogę ocenić, nie ty. Ale oczywiście jako mężczyzna ty wiesz lepiej co jest dla mnie dobre, jak się mnie powinno traktować, prawda? Ziobro zaskoczenia.
Nikt nie rucha się po ciemku ani jedynie w celach prokreacji? No niestety ale to nieprawda, i mów sobie co chcesz. Oboje wiemy gdzie żyjemy.
  • Odpowiedz
@szzzzzz:

akurat czy on się mną zajmuje źle czy dobrze to ja mogę ocenić, nie ty. Ale oczywiście jako mężczyzna ty wiesz lepiej co jest dla mnie dobre, jak się mnie powinno traktować, prawda? Ziobro zaskoczenia.

Nie, ja nie wiem lepiej, bo ty też to wiesz. Po prostu musisz być dobrze zerżnięta, wtedy ci się odechce feministkowania. Może i twój chłopiec zmywa po tobie gary, ale gdyby dawał ci to, czego
kjubikul - @szzzzzz: 
akurat czy on się mną zajmuje źle czy dobrze to ja mogę ocenić,...

źródło: comment_1652269297hBZLN4vERxyCesVWSyHQ7d

Pobierz
  • Odpowiedz