Aktywne Wpisy

Goronco +101
Formalności po TYM WPISIE
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
Jesteście niesamowici!!! 🔥🔥🔥
Chyba pobiliśmy absolutny rekord, jestem tak podjarany że nie mogę nawet znaleźć wpisu z zeszłego roku.
Naprawdę, proces tego blika to była prawdziwa ekstaza, go wiedziałem jak hejterom pęknie d--a ❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Nie udało by się bez was!!!
Do zobaczenia za rok, chociaż nie wiem kogo bardziej nie mogę się doczekać. Plusujących, czy hejtujących!!!
#wosp #wykopefekt
źródło: temp_file7704422479668435782
Pobierz
thorgoth +130
Ta noc była ciepła, wręcz duszna. To nic dziwnego. To normalne że przed burzą bywa duszno.Według IMGW, 13 sierpnia 1998 roku nad Szczucinem około godziny 23 przeszła gwałtowna burza, z dużą ilością wyładowań. Okoliczni mieszkańcy powiedzą, że pioruny cały czas uruchamiały alarmy w zaparkowanych samochodach.
Burza będzie ważna.
Po pierwsze, jedyna burza w sierpniu pomoże świadkom oddzielić wspomnienia z tego dnia od innych. Po drugie, pomoże ustalić moment ataku mordercy. Pod ciałem Iwony
Burza będzie ważna.
Po pierwsze, jedyna burza w sierpniu pomoże świadkom oddzielić wspomnienia z tego dnia od innych. Po drugie, pomoże ustalić moment ataku mordercy. Pod ciałem Iwony
źródło: drh4lf2y4mi81
Pobierz

źródło: temp_file8884119170194768563
Pobierzźródło: temp_file5238699328722534988
Pobierzźródło: temp_file6100186330916311037
Pobierz@kjubikul jest możliwe, nie jestem najmądrzejsza, najbystrzejsza i najinteligentniejsza. Wytłumacz mi proszę w takim razie, bo widzę że ty zrozumiałeś.
P.S.
also, nikt nie rucha sie po ciemku i tylko w celach prokreacji to jest jakiś chochoł który sobie wymyśliłyście żeby z nim walczyć "wolnością seksualną"
Nikt nie rucha się po ciemku ani jedynie w celach prokreacji? No niestety ale to nieprawda, i mów sobie co chcesz. Oboje wiemy gdzie żyjemy.
Nie, ja nie wiem lepiej, bo ty też to wiesz. Po prostu musisz być dobrze zerżnięta, wtedy ci się odechce feministkowania. Może i twój chłopiec zmywa po tobie gary, ale gdyby dawał ci to, czego
źródło: comment_1652269297hBZLN4vERxyCesVWSyHQ7d
Pobierz